2821
2789
عنوان

شوهرم😩😩😫😣دسشویی

516 بازدید | 31 پست

آقا ی مشکلی دارم (لعنت به پدر و مادری ک هیچی به بچشون یاد نمیدن مثل بز بزرگش می کنن) 

شوهرم میره دسشویی ایستاده ....می‌کنه خودش با شیر دستشویی می‌شوره، آب نمیگیره رو جیشش ،من وقتی میرم بوی گند و قطراتش ک دور سنگ ریخته می‌فهمه سگ میشم بهش میگم میزنم زیرش میگه نه همچین چیزی نیست و ادامه بدم جنگ میشه زیر بار نمیره 

یا خدا😂

قدر شوهرمو بدونم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشششششش🤢🤢🤢🤢🤢🤢😷😷😷😷😷

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😐💔

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

چقدر حال بهم زن. اگه روزی پسردار شدی مراقب باش اینکارو نکنه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

طرف عمري اونجوري بزرگ شده نميشه يهويي عوضش كني

منم شوهرم خيلي شلخته بود 

هر بار ميرفت دسشويي تذكر ميدادم 

بعضي وقتام حسابي دعوا راه مينداختم

الان خوب شده حسابي 

ازمم فقط تو اينجور موارد حساب ميبره

بیچاره پدر مادر

اره واقعا این چه ربطی به پدرو مادر داره وقتی خودش شعور نداره

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز