2777
2789

ما خونه خریدیم بعد جاریم گفت پولشو از کجا اوردین منم ساکت فقط نگاش کردم مادرشوهرم برگشت گفت از پولهایی که بابای تو داده بود😁

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارم بگو باحاله😂😂😂خودشو راحت میکنه ها

بچم که دنیا اومد شیرم کم بود گفت ببر اینو پس بده گاوی که شیر نمیده رو برمیگردنن

دیگه چی میگه 😜😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بازم بگو جاهایی ک حق با اون باشه یا بخواد جواب تیکه ای رو ...

حق با هر کسی باشه نباید بی احترامی کنه میتونه محترمانه جواب بده 

کی و ببرن پس بدن یعنی 🙄

منو دیگه یعنی منو گاو فرض کرد اونم پیش همه مهمونا منم گیج سکوت کردم همه گفتن ناراحت میشه همچین نگو اما مادرشوهرم گفت ناراحت نمیشه من میدونم اگه ناراحت میشد حرفی میزد با اینکه بغض نمیزاره من حرف بزنم و اصلا نمیدونم اون موقع ها چی بگم 

بارم بگو 

یبار خابیده بود یهو تلفن زنگ زد من برداشتم دیدم جاری مادرشوهرمه.گفتم مادرجون پاشو با تو کار دارن 

بعد گوشی رو گرفت گفت بله تویی زهرا خانم  من خابیده بودم فکر کردم کیه زنگ زده  حیف خابم پرید

یبار خابیده بود یهو تلفن زنگ زد من برداشتم دیدم جاری مادرشوهرمه.گفتم مادرجون پاشو با تو کار دارن&nbs ...

😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️وااای خدا ابن با جاریاش و خواهرشوهراش و مادرشوهرش ایتام اینجور حرفرمیزنه؟مادرشوهرش زندس؟