2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=160846870]پسر ۱۸ساله بچس[/QUOTE  خب بزرگ که میشه

آره ولی نظرش ب راحتی عوض میشه منم 17 سالگی با ی پسر همسن خودم دوست بودم دو سال 

19 ک شدیم مادرش رفت یکی دیگرو براش نشون کرد اونم گف چشم و تمام

درد آنجایی عمیق است ک ب حاشا برسد

والا دوست من با یه یکی همسن خودش دوسته

هردو ۱۹ سالشونه

میگه رلش خیلی عاقله😬

درصورتی که اصلا اینجور نشون نمیده

خودشم خیلی بچس

ولی به هرحال واسشون آرزوی خوشبختی و شادی دارم

خدایا خودت مواظب خوشکلیام باش🧿😂جدید نیستم،رمزمو یادم رفته🙁

چند سال بعد پسره پشیمون میشه اگه دختره زودتر پشیمون نشده باشه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
والا دوست من با یه یکی همسن خودش دوسته هردو ۱۹ سالشونه میگه رلش خیلی عاقله😬 درصورتی که اصلا اینج ...

تازه قصدشونم ازدواجه

خدایا خودت مواظب خوشکلیام باش🧿😂جدید نیستم،رمزمو یادم رفته🙁
تو همین سن نمیخان ک ازدواج کنن وقتی بزرگ تر شدن همیدیگرو خیلی دوست دارن ولی بنظرتون بزرگ تر بشن نظرش ...

معمولاپسرا احساساتشون بعد از چن سال عوض میشه درضمن برای  ازدواج پسرا معمولا خونوادشون تصمیم میگیرن توی ۹۹ درصد واوناهم راحت میپذیرن یه چیز دیگا اینکه پسرا تا بتونن اقدامات اولیه رو برای ازدواج انجام بدن سنشون از ۲۵ حتی تا ۳۰ سال هم ممکنه طول بکشه اون وقت اون دختر تمام فرصتای زندگیشو ازدست میده 

تو همین سن نمیخان ک ازدواج کنن وقتی بزرگ تر شدن همیدیگرو خیلی دوست دارن ولی بنظرتون بزرگ تر بشن نظرش ...

بهتره تواین موارد دختر به پسر بگه  اگه واقعا منو دوست داری تمام تلاشتوبکن برای ازدواج هروقت امادگی کامل داشتی بیا خواستگاری البته اگه تا اونموقع من ازدواج نکرده باشم به هرحال ممکنه خونوادم منو مجبور کنن به یکی از خواستگارام جواب مثبت بدم ولی بیا به هم قولی ندیم که نتونیم سر قولمون نمونیم وواقعیت رو بپذیریم که ممکنه دراینده خیلی چیزا عوض بشه