2777
2789
عنوان

بی بی چک

184 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.من ۴ مهر پریود شدم .البته ۳ ماه بود که پریودام ۴.۵ روز جلو میوفتاد.این ماه اقدام کردم تا الان که ۱ ابانه پریود نشدم ولی یه کم دلم درد می‌کنه.الان بی بی چک بزارم نشون میده.؟طاقت ندارم بزارم ۲.۳ بعد تاریخ پریودیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که باردار باشی بستگی به زمان لقاح داره 

اما برا بعضی ها زودتر از موعد هم نشون داده

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
من يك هفته قبل پري گذاشتم مثبت شد

واقعا؟ سیکلاتون چند روزه بوده

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
٢٨ روزه،الكي خوردن چون گفته بودن لتروزل پسر ميشه وگرنه مشكل بارداري نداشتم

به سلامتی عزیزم ، مبارکت باشه جالب بود یه هفته هم خیلی زود بوده

انشالله که باردار باشی بستگی به زمان لقاح داره  اما برا بعضی ها زودتر از موعد هم نشون داده

مرسی.بی بی گذاشتم منفی بود امکان داره ۳.۴ روز دیگه اگه پریود نشدم بی بی بزارم مثبت بشه؟یا چون منفی بوده دیگه امکانش نیست

مرسی.بی بی گذاشتم منفی بود امکان داره ۳.۴ روز دیگه اگه پریود نشدم بی بی بزارم مثبت بشه؟یا چون منفی ب ...

چرا عزیزم امکانش هست اگه نشدی دوباره چک کن

چرا عزیزم امکانش هست اگه نشدی دوباره چک کن

وای خدای من خودت کمکم کن.البته همه رو.این دفعه یه بارداری سالم و خوب داشته باشم و نتیجه ۹ ماه سختیمو ببینم.چون اگه این دفعه هم خدای نکرده بخواد نتیجه نده دیونه میشم

وای خدای من خودت کمکم کن.البته همه رو.این دفعه یه بارداری سالم و خوب داشته باشم و نتیجه ۹ ماه سختیمو ...

انشالله عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد