2777
2789
عنوان

رانندگی کی بلده؟؟؟؟

378 بازدید | 51 پست

سلاااام خانمای خوشکل خوبین؟

خواستم در مورد امتحان آیین نامه و عملی و دست فرمون بپرسم کسی اطلاعی داره؟؟؟؟آزمون شهری چطوره؟؟؟

دوستم میخواد بره میگه هیچییییی بلد نیستم حتی بلد نیستم  فرمون تو دستم بگیرم چیکار کنم..داره از استرس میمیره..کسی تجربه ای داره؟؟

درهــــوس خیــــاݪ او همچـــو خیـــال گشٺہ امـ

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فقط اومدم بگم ۲۳ سالمه رانندگی نمیدونم☺️ انقدر زندگی مهیجی داریم ماشاالله، دو دیقه از بدبختی مجال پی ...

دمت گرم..خدایی اینو راس گفتی😂😂😂

چرا منظورم همون دست فرمونه

یعنی بلد نیست ماشین رو توی یک مسیر مستقیم ببره یا توی پارک کردن مشکل داره ؟چندبار تاحالا امتحان عملی داده؟یادش رفته؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
استرس بیخوده خب  زیاد همراهیش نکن و جو نده

نه اصلا جو نمیدم همش سعی میکنم ارومش کنم...میگه میترسم امتحان آیین نامه رو قبول نشم

نه اصلا جو نمیدم همش سعی میکنم ارومش کنم...میگه میترسم امتحان آیین نامه رو قبول نشم

منم همین ترس رو دارم

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
یعنی بلد نیست ماشین رو توی یک مسیر مستقیم ببره یا توی پارک کردن مشکل داره ؟چندبار تاحالا امتحان عملی ...

هنوز کلاس دست فرمونشو نرفته