2777
2789

از هفته های اول هرچی سونو دادم سفالیک بود حتی هفته پیش حالا از دیروز ضربه پایین ترین نقطه دلم میزنه تا قبلش بغل نافم کاملا هم واضح بود الان پایین و خیلی داخل هست ضربه هاش از هفته ۱۸ سه روز مثلا حرکتاش خوبه دو سه روز بی جون و ضعیف یعنی جنین مشکلی داره؟؟؟😕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی به ماه اخر نزدیک میشیم این که طبیعیه میره پایین 

الان‌ چن هفته ایی عزیزم

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
شما چند هفته ای؟ ممکنه از حالت سفالیک تغییر کرده باشه؟

اره عزيزم تغيير  ميكنه تو گروهي هستم كه اكثرن ني ني هاشون تغيير كرده

من هفته 31 ام چه بسا واسه منم جا عوض كرده تازه سه شنبه بايد برم سونو

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

اون هفته ها ادم حس میکنه میاد پایین توواژن تکون میخوره نگران نباش حرکاتش بعد۲۸ هفته باید چن ساعت یبار لگدبزنه قبلش مهم نیس خیلی

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
اون هفته ها ادم حس میکنه میاد پایین توواژن تکون میخوره نگران نباش حرکاتش بعد۲۸ هفته باید چن ساعت یبا ...

روز شماری میکنم تموم شه هزار و یک فکر تو سرمه بعضی وقتام احساس فشار پایین میکنم طوری ک احساس ادرار دارم ولی واقعا ندارم کلافه کنندس

روز شماری میکنم تموم شه هزار و یک فکر تو سرمه بعضی وقتام احساس فشار پایین میکنم طوری ک احساس ادرار د ...

۹ ماه کامل هر۱۵ دقیقه دسشویی بودم نگران نباش لذت ببرازاون دوران چون همشون استرس های الکی به خدا این روزاتم تموم میشه ازاینم روزهای سخترمیاد 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
۹ ماه کامل هر۱۵ دقیقه دسشویی بودم نگران نباش لذت ببرازاون دوران چون همشون استرس های الکی به خدا این ...

مشکلم اینه میترسم این احساس فشار بخاطر کم شدن طول دهانه رحم یا زایمان زودرس باشه یعنی بچه اومده پایین و فشار میاره ...

مشکلم اینه میترسم این احساس فشار بخاطر کم شدن طول دهانه رحم یا زایمان زودرس باشه یعنی بچه اومده پایی ...

برودکتر احتمالا استراحت مطلقت میکنه باامپول شیافت.

خدایاشکرت بابت همه چیز☺🤏
منم اینجوریم  همش دشوییم ولی حس میکنم کمرازپایین تنم میخواد جدابشه.شما سن بارداریت بالاتره تامی ...

چند هفته ای؟؟؟ ببخشید دسشویی میری هر دفعه داری یا فقط حسشه ؟؟؟