2821
2789
عنوان

کار

74 بازدید | 18 پست

اصلا کار پیدا نمیشه چیکار کنم؟  

الهی هر کس هر حاجتی داره خود خدا اجابتش کنه به حق پنج تن، خواهش میکنم واسم دعا کنین خدا و ائمه حاجتمو بدن خیلی محتاج دعام  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ رشته ای تحصیلاتت

دیپلم کامپیوتر

الهی هر کس هر حاجتی داره خود خدا اجابتش کنه به حق پنج تن، خواهش میکنم واسم دعا کنین خدا و ائمه حاجتمو بدن خیلی محتاج دعام  
الان من میخاستم تاپیک بزنم😔 چه کاری میخای  سابقه داری  تحصیلاتت

دیپلم کامپیوتر دارم، سابقه کار تو دفتر فنی و فروشندگی دارم

کار اینترنتیم نمیشناسم که قابل اعتماد باشه

نهایت ۱۹۰۰ طبق قانون کار

نه بابا من ماهی 500 حقوقمه تو دفتر فنی 

جدی میگی  ببخشیدا خب نرو  اینکه فقط میشه کرایه ماشین چند ساعت کار

8 صبح تا 2

واسه همین دنبال کارم، اصلا نمیصرفه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز