2777
2789
عنوان

اونایی که کات کردن و برگشتن

98 بازدید | 5 پست

به نظرتون ممکنه یه مرد به رابطه برگرده وقتی خودش کات کرده، دعوا کردیم و کات کرد؛ البته بلاک نیستم ولی حتی استوریای واتساپشو نمیبینم، دلم میخواد برگرده و پسش بزنممن خیلی بهش خوبی کردم، اون دو تا طلاق داشته و من مجرد و شاغل، 

پنجاه پنجاه هست

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

ببخشید رو دست پدر مادرت موندی که مجردی و شاغل حالا منتظر کسی هستی ک دوتا طلاق گرفته ؟؟🤨😑

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید رو دست پدر مادرت موندی که مجردی و شاغل حالا منتظر کسی هستی ک دوتا طلاق گرفته ؟؟🤨😑

سنم بالاست ، الان فقط میخوام برگرده و پسش بزنم چون خیلی توی دعوا بهم توهین کرد

سنم بالاست ، الان فقط میخوام برگرده و پسش بزنم چون خیلی توی دعوا بهم توهین کرد

عزیز من این چ کاریه وقت و فکرت رو بذار رو ادم بدرد بخور 

الان مثلا پسش بزنی چی گیرت میاد ؟؟فقط حال خودتو بدتر میکنی

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒