2821
2789
عنوان

چیکار کنممم؟؟😭

144 بازدید | 13 پست

اصلا حس خوبی نسبت به خودم ندارم دوست داشتم یه آدم دیگه میبودم‌ دوست دارم مستقل باشم ولی پدر و مادرم همش حس میکنن‌ من بچم‌ حتی کلاس و اینا نمی زارن‌ خودم تنهایی برم . یا مثلا ننیزارن تنهایی‌ برم بیرون

اه خسته شدم دیگهههه😭 حس میکنم خیلی محدودم😭😭

وقتی همسن  و سالام رو میبینم از خودم متنفر میشم 

چیکار کنم😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی همسن‌ و سالان‌ اینطوری نیستن از خودم بدم میاد😭😭

منم فکرکردم با ازدواج شرایطم خوب میشه.۱۸ سالم ازدواج کردم  ولی همسرمم محدودم کرد

اگه وجود خدا باورت بشه اون وقت یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت مبشه!!!!!💐

عزیزم قوی باش عیب نداره حداقل اجازه میدن درست و بخون تا موفق بشی بتونی شرایطت تو عوض کن.

من اشتباه کردم ادامه ندادم یعنب نذاشتن دیپلمم و با شاگرد دومز گرفتم درسم عالی بود اما......الان افسوسشومیخورم

عزیزم قوی باش عیب نداره حداقل اجازه میدن درست و بخون تا موفق بشی بتونی شرایطت تو عوض کن. من اشتباه ...

اخه خیلی افسرده شدم‌

وقتی میبینم‌ همسن و سالام بیرونن‌ با دوستاشون‌ یا خودشون تنهایی میرن بیرون و میبینم چقدر فرق داره اخلاقاشون با من عصابم‌ خورد میشه 😔😔

اخه خیلی افسرده شدم‌ وقتی میبینم‌ همسن و سالام بیرونن‌ با دوستاشون‌ یا خودشون تنهایی میرن بیرون و م ...

عیب نداره به آیندت فکرکن .حتی کتاب کنکورمن و پاره کردن تو همون اوضاع بود که واسم خواستگاراومد منم زودقبول کردم😥

۱۶😣

درست میشع ...منم تا16خیلی بهم گیر میدادن بعد رفتم17یکمی کمتر شد بعد18که هستم الان دیگه خیلی ازاد ترم....چون دیگه می دونن که بهتر خوب و بد رو تشخیص میدم و از عهده خودم برمیام....توهم همینطوری...حساس نشو...اصن بری دانشگا همچی خودبه خود درست میشه

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀
2824
2823
2791
2779
2792