شبنمخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1045 عنوان چه شماره ی رنگی موی مشکی رو قهوه ای می کنه؟ 4699 بازدید | 9 پست لطفا با جزئیات بفرمائید. مثلا اکسیدان و مقدار ترکیب اونا رو با هم. لطفا برای فرزندانم دعا کنید بزرگواران. 1399/08/01 | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شبنمخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1045 قربونتعزیزم چی ۵N5؟ لطفا برای فرزندانم دعا کنید بزرگواران.
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6868 مشكي كردي؟؟؟ یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
شبنمخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1045 مشكي كردي؟؟؟ هر دو حالت رو میشه بگید.هم موی طبیعی مشکی و هم مویی که با رنگ مشکی شده.رنگ واسه خودم.طبیعی واسه دوستم لطفا برای فرزندانم دعا کنید بزرگواران.
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6868 اگه موهات با رنگ مشكي باشه بايد دكوپاژ بشه بعد رنگ بشه چون مشكي رنگ باز نميكنه به اين اسونياولي موي طبيعي رو رنگ دودي شماره ٥بزاري با وارياسيون ٦٪ خيلي قشنگ ميشه با ٩٪كمي روشنتر ميشه ولي من خودم تيره تر رو بيشتر ميپسندم یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
شبنمخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1045 خیلی ممنونم عزیزم لطفا برای فرزندانم دعا کنید بزرگواران.
شبنمخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1045 اگه موهات با رنگ مشكي باشه بايد دكوپاژ بشه بعد رنگ بشه چون مشكي رنگ باز نميكنه به اين اسونيا ولي مو ... یعنی رنگ N5 بگیرمبگم واریاسیون ۶٪ هم باشه؟ لطفا برای فرزندانم دعا کنید بزرگواران.
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6868 یعنی رنگ N5 بگیرم بگم واریاسیون ۶٪ هم باشه؟ نه اوني كه تو ميگي توش قرمزي داره بگو دودي شماره ٥ با اكسيدان ١ یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
شبنمخانم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1045 نه اوني كه تو ميگي توش قرمزي داره بگو دودي شماره ٥ با اكسيدان ١ خیلی ممنونم لطفا برای فرزندانم دعا کنید بزرگواران.