2777
2789
عنوان

واقعا چرا

78 بازدید | 6 پست

امروز با دوستم ک همه چیز زندگیمو بهش میگفتم داشتیم چت میکردیم بعد یهو بحث ی چیز باز شد من ی چی گفتم اونم گفت ببین لااقل ب من ک همه چیزتو میدونم این حرفو نزن و...... کلا داشت تحدیدم میکرد ک من همه چیزتو میدونم و...

اخه جرا آدما اینقد حال بهم زن شدن اون هر چی بهم میگفت من پیش خودم نگه میداشتم و خوشم نمیومد مشکلاتش رو ب روش بیارم ولی اون چرا این کارو کرد الان ب قدر حالم بد شد ک پیاما رو پاک کردم اینقد احساس سنگینی میکنم ک حد نداره ازش متنفرم شدم.😭‌

.

وا پیش کسی که نگفته. منم دوستام ادای ادمای پاک و طاهر و در میارن میگم من که میدونم جلو من دیگه نقش بازی نکن🙄 ولی یک بار هم راز هاشونو به کسی نگفتم 12 ساله دوستیم

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشتباهت را تکرار نکن دیگه

برای کسی مسائل خصوصیت را نگو .حتی بهترین دوستت 

معنی اسمم مروارید پر ارزش هستش 🙂 دینم مسیحیت هست در حال تحقیق روی ادیانم ‌.اگر سوال پرسیدم و به نظرتون سوال مسخره ای بود دلیلش اینه که به همه قوانین دین و احکام اسلام  آشنا نیستم پس بد برداشت نکنین😘 در مورد دینم هم درخواست دوستی ندین لطفا☺
وا پیش کسی که نگفته. منم دوستام ادای ادمای پاک و طاهر و در میارن میگم من که میدونم جلو من دیگه نقش ب ...

عزیزم اون ی جوری میگفت که منو ناراحت کنه امروز اینجور کرد قطعا فردا پیش یکی دیگه میگه

.

منم یکی دو تا از دوستامو سر همین چیزا گذاشتم کنار 

یکی اینکه یکیشون یه موضوعی که میدونست نباید به کسی  بگه گفته بود بعد خود خنگشم اومد بهم گفت به فلانی این موضوع رو گفتم 

یکی دیگه اینکه یکی یه مشکلی  رو به روم اورد بعد تازه خیلی هم اصرار داشت با خانوادش وصلتم بکنم بگو کسی که داره از الان منو تهدید و تحقیر میکنه اگه دیگه خرش از پل بگذره چیکار میکنه