2777
2789
عنوان

کاراموزی

128 بازدید | 7 پست

بچه ها جایی رو میشناسین که کارآموز بخوان؟؟

من کارشناسی مدیریت دارم

می‌خوام یجا برم کاراموزی با حقوق.هرچی میگردم نیست😭😭😭😞هرجا باشه میرم 

جایی میشناشید؟؟؟؟تو تهران

کارآموز چی؟

من قراره یه دختر همه چی تموم خوشحال باشم.   الان90کیلوام،ولی قراره:60کیلو بشم!        قراره اونی که دلم می خواد بپوشم نه اونی که اندازمه!  شروع چالش بامداد خمار:1400/4/22 وزن شروع 90* هدف ماه تیر:87 *هدف مرداد ماه:84 * هدف شهریور ماه79 * هدف مهرماه: ۷۵ * هدف آبان ماه: 70 * هدف آذر ماه:66 * هدف دی ماه:63 من می تونم یه بار تونستم دوباره هم می تونم!!!!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه کار اموز هم بخوان معمولا بی حقوقه اسمش روش کار آموز نه تجربه ای نه چیزی بری یادتم بدن پولم بدن ک نمیشه رایگان باید بری

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن
خب من نیاز دارم واقعا.بعدم نه با حقوق هم هست

من ک کار اموز برق رفتم رایگان دوماه بعد دوماه یجوری کار کردم که التماس کردو نگه داشت تا ی سال با حقوق بالا بعدشم خودم کارگاه زدم🌹🌺انشالله موفق باشین

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن
من ک کار اموز برق رفتم رایگان دوماه بعد دوماه یجوری کار کردم که التماس کردو نگه داشت تا ی سال با حقو ...

الان اومدیم همینو بگین؟باشه موفق باشین خب.

من نوشتم اکه کسی می‌شناسه بگه.

الان اومدیم همینو بگین؟باشه موفق باشین خب. من نوشتم اکه کسی می‌شناسه بگه.

ببخشید قصدم ناراحت کردنتون نبود میگم شده ی هفته به همون کاری ک علاقه دارین رایگان برین هم چیزی یاد میگیرین تجربه میشه هم اینکه اگه کارت خوب باشه نگهت میدارن و حقوق میگیری بازم معذرت انشاالله ک درست شه برات در پناه خدا یاحق🌹🌺🙏

2790
2778
2791
2779
2792