2777
2789
عنوان

😭 چیکارکنم

111 بازدید | 8 پست

بچه ها دیروز با شوهرم دعوام شد سر یه چیز الکی بعد یه فیلم از پدرم داشتم اونو از لپتاپ پاک کرده 😭 تنها فیلمی بود که داشتم بقیه رو برادرم با خودش برده 😔 خودشم میدونست چقدر ناراحت میشم ولی این کارو کرده شما جای من باشین چیکار میکنین ؟ من دو روزه حرف نزدم و میدونم اگه یکسال هم وضع همین باشه نمیاد عذرخواهی کنه

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بچه اس☹

😔 ۴۰ سالشه

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
چطور تحمل میکنین دو روز کنارهم باشین و قهر باشین؟😲😲😲

بیشتر از اینم قهر کردیم ولی من رفتم آشتی کردم ایندفعه نمیتونم

شاید کار اون نبوده

کار خودش بوده چون امروز گفت نگرد من پاکش کردم

از سطل زبالشم پاک کرده؟

اوهوم