2777
2789
عنوان

هرماه چقدر حقوقتونه چقدر خرج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 66 پست
اینکه میشه ۲۳حقوقتون    

از پس اندازمون خرج میکنیم، ببینین کدوم یکی از نامزدای آمریکا رای میارن، اگه ترامپ آورد حتی یکم پول هم داشتین بزارین تو بورس، اگه اون یکی دیگه آورد اصلا نزارین ضرر هم میکنین، چه قدر ما ها بدبختیم که همه چیزمون به یه کشور دیگه وابستست😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از پس اندازمون خرج میکنیم، ببینین کدوم یکی از نامزدای آمریکا رای میارن، اگه ترامپ آورد حتی یکم پول ه ...

ممنون.دوستم.فک کنم همون ترامپ بشه

هر بار این درو محکم ببند برو
ماهی ۳میلیون یا ۳میلیون و دویست حقوقمونه... هیچی هم نمیمونه الان فقط پنجاه هزارتومن داراییمونه تا حق ...

ما هم حدود ۲۰۰ داریم تا ۱۰ یا ۱۵ روز دیگه🤭😐

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
از پس اندازمون خرج میکنیم، ببینین کدوم یکی از نامزدای آمریکا رای میارن، اگه ترامپ آورد حتی یکم پول ه ...

دقیقا منم خیلی از اونور میگن کاش بایدن بشه خیلی واسه اونام خوب میشه . امریکا کلا دنیاروزیر دستش گرقته 

ما هم حدود ۲۰۰ داریم تا ۱۰ یا ۱۵ روز دیگه🤭😐

ما واسه یه هفته دیگه🤣🤣🤣 خدایا شکر ولی این چه وضعشه یهویی اتفاقی بیفته چه خاکی تو سرم بریزم

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

ما واسه یه هفته دیگه🤣🤣🤣 خدایا شکر ولی این چه وضعشه یهویی اتفاقی بیفته چه خاکی تو سرم بریزم

عده ای هم هستن که ۲۰۰ هزارتومن پول ۱ دقیقه شونه

اصلا این شرایط رو درک نمیکنن

خیلی ها در دور و اطراف من اینطورن...مثلا همکارام

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
به نظرتون گریه به کارمون میاد؟؟؟؟ من راه دیگه ای غیر از گریه نمیبینم در حال حاضر

ن عزیزم گریه به کارمون نمیاد فقط باید مرد، هر چند قبر هم الان گرون شده😂آدم هر کاری میخاد بکنه میترسه