2777
2789
ممنونم عزیز دلم  بهترین هارو برات از خدا میخوام😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘

فقط ی سوال چ روزایی اقدام کردی؟؟من این ماه از روز ۱۲ تا ۱۸ ی شب درمیون اقدام کردم بعدش دیکه نه...😥

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روزای تخمک گذاری تقریبا هر روز 

😜😜😜😘😘😘

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
دوست عزیز  رعایت های ماهای اول و میگی بهم چیا نخورم ضرر داره.. اخه یه سقط داشتم میترسم برام خ ...

کلا گرمی مثل زعفرون آویشن سیاهدونه دارچین و این جور چیزایی ک قاعده اور نخور عزیزم بار سنگین بلند نکن بیشتر استراحت کن تیتر بتا بده بهت بالا هزار خورده تا دو هزار باید بری سونو واژینال تا ساک بارداری ببینی 

منم بعد یه سقط تازه باردار شدم چشم دعا میکنم شما هم برای من دعا کن عزیزم 

🌷
کلا گرمی مثل زعفرون آویشن سیاهدونه دارچین و این جور چیزایی ک قاعده اور نخور عزیزم بار سنگین بلند نکن ...

مبارک باشه عزیزم به سلامتی 

بارداری بی خطری داشته باشی ..

امروز رفتم تیتر بتا دادم ۲۶۸۹ بود

چطوره عددش؟؟؟

سلام جانم خوبید ؟؟ درمان خاصی انجام دادید؟ چسبندگی نداشتبد؟ تو بارداری اذیت نشدید و لکه بینی نداشتی ...

سلام عزیز دلم 

.

درمان واسه اندومتریوز نه  کاری نکردم.

.

چسنبندگی و که فقط با لاپارسکوپی میشه فهمید. انجام ندادم.

.

تو بارداری  یبار تو ماه ۳ یا ۴ بودم دقیق یادم نیست  لک دیدم دکتر شیاف داد و استراحت تا ۳ روز...

.

من یه کیست ۳سانتی داشتم اندومتریوز  که تو باردار بزرگ شد و رفته رفته با سن بارداری خودش کوچیک شد.

.

.

من تو بارداری فیبروم هم چنتا دراورده بودم.

خداروشکر بخیر گذشت.

.

ایشالله یه بچه ناز و خوشگل بزودی زود قسمت خودت میشه😍 

کیست تون چند سانت بود؟,توی تخمدان بود یا رحم؟

کیست ۳سانت  تو تخمدان راست.

بعد از بارداری هم رفتم سونو همچنان هستش.

دکترا نظر به این دارن که بهش دست نزنن