2777
2789
عنوان

کرونایی لعنتی

124 بازدید | 12 پست

متاسفانه این ویروس دو روز پیش خاله ی من رو به کام مرگ کشوند در عرض سه روز

تشییع جنازه نتوانستم برم خیلی ناراحتم😔😭

دلم برای مادرم خیلی میسوزه ،امیدوارم خدا صبرش بده،مادرم با برادرم رفته بودن تشییع جنازه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خاله دوست منم فوت خودش و مامانش الان بیمارستان بستری هستن  مراسم تشییع رفته بودن

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
ای وای ،خواهرمم خیلی می‌ترسه و نگران مادرم و داداشم هست

ان شالله چیزی نیست فقط مراسم تا ۴۰ روز نرید

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

مشکل زمینه ای داشت چند سالشون بوده ؟

خدا رحمتش کنه و به همتون صبر و سلامتی عطا کنه

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
مشکل زمینه ای داشت چند سالشون بوده ؟ خدا رحمتش کنه و به همتون صبر و سلامتی عطا کنه

این اواخر به خاطر عملهای مکرر (۵عمل در کمتر از دوسال)مشکل قلبی پیدا کرده بودند،تازه ۷۰سالش تموم شده بود

عملها هم بخاطر مشکل ستون مهره و مشکل در حرکات دست و اش بوده ولی کامل خوب شده بود و سر پا بودند مرحومه

این اواخر به خاطر عملهای مکرر (۵عمل در کمتر از دوسال)مشکل قلبی پیدا کرده بودند،تازه ۷۰سالش تموم شده ...

مهمان سفره حضرت زهرا باشن انشالله 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚