2777
2789
عنوان

من چی بپوشم؟😓

269 بازدید | 17 پست

سلام. بچه ها پنج شنبه آینده نامزدی دخترعمومه و من لباس درست درمون ندارم که بپوشم. پیجی می شناسید که معتبر باشه و جنساش خوب باشن تا خرید کنم؟ آخه شهر خودمون کوچیکه و لباس مجلسی توش گیر نمیاد ب خاطر کرونا بقیه شهرا هم نمیشه رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه رایگان نیست؟؟ منظورم خدماتشون؟؟ 

فکر نکنم 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
برین تا کرونا بگیرین.. هر کرونایی پول داروهاش در وضعیت معمولی میشه ۳۰ میلیون

👌👌👌👌👌

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
مگه رایگان نیست؟؟ منظورم خدماتشون؟؟ 

نه عزیزم ازین خبرا نیست

اینجا ایرانه 

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
برین تا کرونا بگیرین.. هر کرونایی پول داروهاش در وضعیت معمولی میشه ۳۰ میلیون

جشن خانوادگی هست درجه یک های عروس و داماد. در ضمن شاید کرونا تا ده سال دیگه نره مگه میشه زندگی  رو کنار گذاشت؟ 

نه ولی مهمونیا رو ک میشه کنار گذاشت .. استدلالتون خیلی زیبائه ولی گند زده تو جامعه

یه کم فکر کنید می فهمید گند رو کسایی دیگه زدن به جامعه. هر کشوری رو نگاه کنید مردم دارن زندگی عادیشون رو میکنن کافیه یه ماسک بزنن و رعایت کنند.