2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندوقته که تو اقدامی

فعلا اقدام نکردم.

تو ذهنمه انجام بدم فعلا نرفتم دنبالش😁

ولی به خاطر کرونا میترسم

از یه طرف هم معلوم نیست چقدر با کرونا درگیریم و کی تموم میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کلا با خودم درگیرم فعلا

حتی دو روز پیش عفونت ادراری گرفتم داشتم میمردم از ترس نرفتم دکتر دارم خوددرمانی میکنم😥😥

بله من 31 شهریور انتقال داشتم الان دباره میخوام برم مرکز تعطیل نیست

بسلامتی عزیزم🌷

ان شاالله زودتر نتیجه بگیرین و زود زود نی نی بیاد تو دلت❤

میگم من اصلا پروسه اش رو نمیدونم چطوره

درد زیاد داره؟ 

خیلی سخته؟

بسلامتی عزیزم🌷 ان شاالله زودتر نتیجه بگیرین و زود زود نی نی بیاد تو دلت❤ میگم من اصلا پروسه اش رو ...

درد ک نداره برای تخمک ی 14 تا 17 روز دارو مصرف میکنی ی سه یا چهار روز ی بار باید بری پیش دکترت سنو کنه دارو ها هم بیشتر گونال اف هستش ک دور ناف تزریق میشه بعد روز 14 تا 17 دوره عمل پانکچر یا تخمک کشیه ک با بی هوشی انجام میشه زمانشم کوتاهه بعدشم درد نداره بعدم سه تا 5 روز بعدش واسه انتقال جنین میری ده دیقه هم زمان نمیبره مثل ی معاینه ساده است بعد انتقال نیم ساعت تو مرکز استراحت میکنی بعد مرخص میشی بعد اندوکسان یا هپارین و پرژسترون هر روز میزنی تا 14 روز بعد میری ازمایش بتا 20 تا 25 درصد احتما بارداری هست خرجشم بین 15 تا 18 میلیون میشه

درد ک نداره برای تخمک ی 14 تا 17 روز دارو مصرف میکنی ی سه یا چهار روز ی بار باید بری پیش دکترت سنو ک ...

ممنون عزیزم

ببخشیدا زیاد سوال میکنم.

اگه دفعه اول نگیره بعد بازم باید این داروها رو خورد؟؟

بعد بارداری چی بازم دارو باید خورد؟

ممنون عزیزم ببخشیدا زیاد سوال میکنم. اگه دفعه اول نگیره بعد بازم باید این داروها رو خورد؟؟ بعد با ...

اره باید پروسه رو از اول تکرار کنی البته اگه چند تا جنین داشته باشی اولی نگیره دباره میری از جنینات انتقال میدی دیگه پانکچر نداری ولی اگه جنین نداشته باشی از اول شروع میکنی پروسه ای وی اف و