2789
عنوان

عدد بتا

564 بازدید | 7 پست

سلام خانوما من ۴ روز عقب انداختم دیروز آزمایش دادم عدد بتام ۱۶۴ بود سونو رفتم نه ساک تشکیل شده بود نه چیزی دیگه ای همه چیزم نرمال بود

احتمال داره باردار باشم؟؟؟

من سابقه بارداری خارج از رحمی هم داشتم این بارداری بازم خارج از رحمی دکتر گفت دو روز دیگه آزمایش تکرار کن یکمم پایین کمرم درد داره

کسی بوده با این عدد بتا و‌شرایط باردار شدع باشه؟؟؟

از استرس دارم میمیرم 

جای امیدی هست ؟؟؟

❤️R❤️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نگران نباش بچت صحیح و سالمه بزار حداقل دو هفته دیگه برو سنو 

منم بارداری قبلیم خارج رحممی بود خدارو شکر این بارداریم به خوبی داره پیش میره یه بار آزمایش دادم هشت هفتگی هم سنو رفتم حتی دکتر هم نرفتم چون علائم خارج رحمی نداشتم فقط درد پریودی بود که اونم عادی تو بارداری 

اگه لکه بینی خون ریزی درد شدید  نداری بیخیال سنو شو تا اینشالله تا دوهفته دیگه بری قلبش مثل ساعت بزنه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
بخدا دارم سکته میکنم خدا از دهنت بشنوه عزیز🙏😔

منم از استرس داشتم میمردم ولی سر خودمو به کارای دیگه گرم میکردم زیاد بهش فکر نمیکردم 

تا ۸ هفته شدم مردم و زنده شدم تازه من یه بارداریه پوچ هم داشتم فکرشو کن من دیگه چقدر استرس کشیدم 

تا سنو رفتم گفت همه چی خوبه قلبشم تشکیل شده از شدت ترس از رو تخت نمیتونستم بیام پایین سریع شوهرمو فرستادن رفت برام چیز شیرین خرید اورد تا بخورم یکم بهتر شم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین