2777
2789
عنوان

خانومای گل

74 بازدید | 16 پست

سلام خوب هستین ببخشید میشه راهنمایم کنید

من با یه آقا هستم و میخواد بیاد خواستگاری و میگه به خانوادت بگو الان من میخوام بگم فقد چجوری دوس ندارم بگم باهمیم تورو خدا راهنمایم کنید 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چرا اون اقدام نمیکنه؟

خب میگه اول باید خودت بگی هر چی میگم خودتون بیاین بگین گوش نمیده تورو خدا میشه راهنمایم کنی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میگه اول باید خودت بگی هر چی میگم خودتون بیاین بگین گوش نمیده تورو خدا میشه راهنمایم کنی 

با هیچکدوم از اعضای خانوادت صمیمی نیستی؟

اگه هستی به اون بگو که اون به بقیه بگه 

با هیچکدوم از اعضای خانوادت صمیمی نیستی؟ اگه هستی به اون بگو که اون به بقیه بگه 

نه اصلن بلد نیستم چجوری بگم بگم چی فقد فعلا نمیخوام کسی بدونه که باهم حرف زدیم 

نه اصلن بلد نیستم چجوری بگم بگم چی فقد فعلا نمیخوام کسی بدونه که باهم حرف زدیم 

مجازی آشنا شدین؟

اگه اون طرفت آبجی داره 

بگو یکی از دوستام داداشش رو بهم معرفی کرده 

چطوره؟

مجازی آشنا شدین؟ اگه اون طرفت آبجی داره  بگو یکی از دوستام داداشش رو بهم معرفی کرده  چط ...

خب آخه فامیله البته دور بعد پسره کوتاه نمیاد میگه باید بگی باهمیم

خب آخه فامیله البته دور بعد پسره کوتاه نمیاد میگه باید بگی باهمیم

عزیزم مطمئنی که مورد اعتماد هست؟

یه وقت کار اشتباهی نکنی که بعدا پشیمون شی؟

بنظر من اگه غریبه بود راحت تر میتونستی بگی با همدیگه هستین ولی الان چون فامیل هستید گفتن اینکه با همید زیاد خوب نیست 

البته اینم بگم که بستگی به طرز تفکر خانواده ها داره 

تعصبی هستن یا نیستن؟

عزیزم مطمئنی که مورد اعتماد هست؟ یه وقت کار اشتباهی نکنی که بعدا پشیمون شی؟ بنظر من اگه غریبه بود ...

خیلی متعصبن خودم دوس ندارم بگم چرا قابل اطمینان نیست ؟

خیلی متعصبن خودم دوس ندارم بگم چرا قابل اطمینان نیست ؟

خب اگه خیلی متعصبن اصلا نگو با همدیگه هستین

چون این گیرا رو داده مثلا گفته اول تو بگو یا گفته حتما بگو که با هم بودیم

خب اگه خیلی متعصبن اصلا نگو با همدیگه هستین چون این گیرا رو داده مثلا گفته اول تو بگو یا گفته حتما ...

گفت بگو

سلام عزیزم❤

آزولام 

واسم انتخاب رشته کردی یادت میاد?

بت پیام دادم از وات ظاهرا وات مشکل داشت بت نرسید

خواستم بگم مردود شدم

همین.

عزیزم خیلی ممنون که همرام بودی برات بهترینهارو آرزو دارم🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤❤😘❤😘

سلام عزیزم❤ آزولام  واسم انتخاب رشته کردی یادت میاد? بت پیام دادم از وات ظاهرا وات مشکل داشت ...

سلام فدات شم خوبی گلم ای وای 😥😥😥😥انشالله موفق باشی عزیزم بخون واسه سال بعد خودتو آماده کن قسمتت این بوده ناراحت خودت نکن 

سلام فدات شم خوبی گلم ای وای 😥😥😥😥انشالله موفق باشی عزیزم بخون واسه سال بعد خودتو آماده کن قسمتت ...

تصمیم گرفتم واسه همیشه تجربی رو بذارم کنار😔

دارم واسه ریاضی میخونم

تصمیم گرفتم واسه همیشه تجربی رو بذارم کنار😔 دارم واسه ریاضی میخونم

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم انشالله موفق باشی عزیزم رو کنکور هنرم یکمی فک کن خوبه