2777
2789
عنوان

بارداری

64 بازدید | 7 پست

خانوما سلام من هفته پنجم بارداری هستم امروز همراه همسرم مجبوریم بریم یه منطقه که کمی مرتفع هست مثل فشم در تهران هست ! البته زود برمیگردیم ولی خطرناک نیست برای من ؟ همش میترسم بچه چیزیش شه وسواس گرفتم ! ارتفاع و فشار میترسم براش بد باشه

سلام مبارکه فک نمیکنم ارامش داشته باش و به خودت سختی نده مثلا پیاده روی و کوه نوردی اینا خب صد در صد باید تو سه ماه اول خیلی مراقب بود تا جنین به اصطلاح جاش محکم بشه 

خدایا خودت مراقب همه کوچولو ها باش برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا صاحب الزمانذو سلامتی همه تودلیا صلوات الهم صل علی محمد و ال محمد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرسی عزیزم خیلی ممنونم ، فقط تو ماشینم و کار سنگین نمیکنم 

قربانت خب پس نگران نباش عزیزم اون خانم های که تواون مناطق هستن به خاطر اینجور نکاتی که گفتی که تا حالا نباید باردار میشدن کلا ریلکس کن انشاالله به زودی نی نی سالم و زیبات و بغل کنی واسه ما هم دعا کن نی نی داری💗

خدایا خودت مراقب همه کوچولو ها باش برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا صاحب الزمانذو سلامتی همه تودلیا صلوات الهم صل علی محمد و ال محمد 
مرسی عزیزدلم ایشالا به زودی خبر بارداریتو بدی گلم 

ممنون مهربون انشاالله با دعای شما 

منم امروز با ماشین باید برم جایی و برگردم. مسافت نیم ساعت رفت و نیم ساعت برگشت. بنظرتون خطرناک نیست؟ ...

بین مسیر توقف کن اگه میتونی که دائم نشسته نباشی انشاالله که خیره نگران نباش مامان خانم

2790
2778
2791
2779
2792