2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 50 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی الان خونه خواهرمم مامانبابام مردن مرتیکه دیشب تاحالا پشت دره و میگه بزار بیام تو جبران میکنم من ...

طلاق اينجوري عزيزم 

بعد اميدوارم اين دروغي كه ميگي راست نباشه كه اگرم باشه اون بچه پدر هم ميخواد پس دنبال راه حل بهتري باش

حامله كه هستي طلاق نميدن كه.................    

میدن عزیزم 

فقط نمیتونه تا زمانی که بچه به دنیا اومد ازدواج کنه

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

وای خدای من اکثر این مردا روی مامانشون حساسن نباید دست رو نقطه ضعفشون گذاشت عزیزم ولی اینو در نظر بگیر که هشتاد درصدشون همینطوری واکنش نشون میدن نسبت به مادرشون توام اشتباه کردی

اخرین بار که برا یکی گزارش زدم گفت حلالم نمیکنه😂

گزارش نمیزنم ولی باور هم نمیکنم

بقیع هم که باور کردن باوراتونو برا خودتون بذارید

امصام وصف حالتونه

بای

دوباره میسازمت💪

نظر منم اینه شما نباید به مادرشوهرت فحاشی میکردی هرچی باشه مادر اون بوده و اینکه اونم نباید انقد بیشعور باشه که زن باردارو بزنه و بعد توی اون وضعیت ولش کنه و گوشیشم خاموش کنه

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز