دوستان من حامله ام 5ماهمه دیشب با شوهرم دعوام شد منم ب مامانش فوش دادم اونم تا میتونست منو زد تاحالا نزده بودم اما آنقدر زد که از حال رفتم تا پاشدم دیدم نیس اما داشت ازم خون میومد تا اومدم رنگش بزنم که بچم چیزیش شده گوشیش خاموش بود اومدم برم خونه همسایه روبرو مون کثافط در رو قفل کرده بود دیگه زنگ زدم آمبولانس و آتشنشانی تا اومدم ببینم انقدر خون بالا آوردم که فرش سفید قرمز قرمز بود
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وای خدای من اکثر این مردا روی مامانشون حساسن نباید دست رو نقطه ضعفشون گذاشت عزیزم ولی اینو در نظر بگیر که هشتاد درصدشون همینطوری واکنش نشون میدن نسبت به مادرشون توام اشتباه کردی
نظر منم اینه شما نباید به مادرشوهرت فحاشی میکردی هرچی باشه مادر اون بوده و اینکه اونم نباید انقد بیشعور باشه که زن باردارو بزنه و بعد توی اون وضعیت ولش کنه و گوشیشم خاموش کنه
بزودی در این خانه، دخترکی جان.....دخترکی آاااخ دخترکی می خندد ....