2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 50 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم کار جفتتون اشتباه بود،اول شما که رعایت بچه توی شکمتو نکردی،نمیدونی مادرشوهر خط قرمز شوهره،بهش بی احترامی کنی به شوهرت بی احترامی کردی،بعدم کار شوهرت اشتباه بوده که شمارو زده باید هردوتاتون بخاطر بچه کوتاه میومدید مخصوصا شماکه استرس وناراحتی برای خودت وبچت خوب نیست،چه برسه به کتک وکتک کاری

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍

!!

اميدوارم دروغ نگفته باشي

خدارشكر كه بچت سالمه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بعدش که بهوش اومدم فقط داد میزدم بچم باورتون میشه خدا بهم بهم کرده بود و بچمو زنده نگه داشته بود من ...

هیچی الان خونه خواهرمم مامانبابام مردن مرتیکه دیشب تاحالا پشت دره و میگه بزار بیام تو جبران میکنم منم می‌خوام تلاقش بدم کثافتو اگه آدم بود که منو نمی‌زد و ...

لایک لطفااااااا😊🧛🏻‍♀️

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 
2790
2778
2791
2779
2792