2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از سریالهای معتاد کننده س مثل فرندز البته من سالها قبل دیدم

آره واقعاً جفتشون عالی و اعتیاد آورن...

یعنی از اول تا آخر سریال حسرت یه جمع دوستانه مثل اونا رو داشتم.خییییییلی حس و حال جمع هاشونو دوست داشتم

هر چیز که در جُستَنِ آنی؛آنی...
من نتونستم باهاشون ارتباط بگیرم بر عکس فرندز ک قسمت آخرش گریم گرفت :(

ببین یه نظر من اول باید اینو دید؛بعد فرندز رو.چون اگه اول فرندز رو ببینی ممکنه دیگه این به چشمت نیاد...

منم تا وسطای سریال هی فکر میکردم چیز خاصی هم نیست و خیلی جالب نیست.اما خب بدم هم نمیومد.اما دیشب که تموم شد کلی گریه کردم...کلاً ۴-۵ قسمت آخرش هر اتفاقی میفتاد من گریه میکردم.خیلی خوب و احساسی بود قسمت های آخرش...

The big bang theory رو هم دیدی؟خوبه ببینمش؟

آره منم خیلی دوستش داشتم.اصلاً انگار خانواده م شده بودن

دقیقا

من اول فرندزو نگاه میکردم وقتی تموم شد، دلم براشون تنگ میشد، دنبال ی سریال بودم ب قشنگی فرندز که اینو دانلود کردم

دقیقا من اول فرندزو نگاه میکردم وقتی تموم شد، دلم براشون تنگ میشد، دنبال ی سریال بودم ب قشنگی فرندز ...

آره آدم واقعاً دلش تنگ میشه...  

The big bang theory و the office هم شنیدم خوبن و تقریباً همین سبک هستن.هیچکدومو دیدی؟نمیدونم کدومو اول شروع کنم

آره آدم واقعاً دلش تنگ میشه...     The big bang theory و the office هم شنیدم خوبن و تقریب ...

The big bang theory یکی دو قسمتشو دیدم زیاد خوشم نیومد، چون دنبال ی سریال بودم مثل فرندز ولی در حد خودش خوب بود

بنظرم از این سبک سریالا اول فرندز عالیه بعد چطور با مادرت اشنا شدم

بچه ها حالا غیر از این سریال ها که طنز هستن؛پیشنهاد میکنم حتماً سریال the handmaid's tale رو هم ببینین.فوق العاده ست...

شما بهترین سریال های خارجی که دیدین چی بوده؟

ببین یه نظر من اول باید اینو دید؛بعد فرندز رو.چون اگه اول فرندز رو ببینی ممکنه دیگه این به چشمت نیاد ...

نه خب من اول اونو از ماهواره می‌دیدم اما راضیم نکرد پیگیرش شم 

اما بعدش فرندز فقط ی قسمت ک دیدم انقد شیفتش شدم ک تو چند روز کلشو دیدم😂 بیگ بنگ تعوری هم حال نکردم زیاد ، اما خیلیا دوسش دارن