2777
2789

خدا بیامرزه ولی نمیشه تا ابد زندگی نکنی تنها بمونی

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا صبر بده 😔

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

خانما لطفا مسخره نکنید ایشون باردار بوده شوهرش سرطان میگیره😢.عزیزم بچت موند یا نه ازدواج به این زودی مگه میشه آدم شوهرشو فراموش کنه اونم به یک سال

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
خانما لطفا مسخره نکنید ایشون باردار بوده شوهرش سرطان میگیره😢.عزیزم بچت موند یا نه ازدواج به این زود ...

Mamnunam az darketun , na moteasefane bacham seght shod))): ba inke tahte darmanam pishe ye ravan pezeshk amma halam kheili bade , nemitunam ba marge hamsaram kenar biam )): 

Mamnunam az darketun , na moteasefane bacham seght shod))): ba inke tahte darmanam pishe ye ravan pe ...

عزیزم حق داری خیلی سخته درکت میکنم اما چه میشه کرد برای همسرت خیرات بده تا دلت آروم بگیره اما ازدواج نکن به این زودی حداقل با عشق قبلی نمیتونی به یه نفر دیگه عشق بدی.یه خانم تاپیک زده تو پربازدیداس عشق هجده ساله تازه چهار ماهه همسرش فوت شده باهاشون دوست شو اینجا یکم درددل کن حرف همو بهتر میفهمید آروم میشین تاپیک گلآرا اسمشون بهاره💔

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
عزیزم حق داری خیلی سخته درکت میکنم اما چه میشه کرد برای همسرت خیرات بده تا دلت آروم بگیره اما ازدواج ...

Vaghan mamnunam ke enghadr mehrabunid , hagh ba shomast , vaghan khaterate hamsaram har ruz az joloye cheshmam migzare va nemitunam behesh fekr nakonam , az ye taraf ham pesar khalam azam khastegari karde o khanevadamam razian , marde khubi ham hast , behesh goftam ke man niaz be forsat daram o unam ghabul karde vali khanevade hamun migan ke behtare gozashtaro zudtar faramush konim o zendegie jadido shoro konim , vali man nemitunam , nemikhamam pesar khalamo ham narahat konam ))): bebakhshid Eng type mikonam chon gushim farsi nadare , mazerat mikham , mamnunam az   hamdarditun