شارمین۱۱۱۱ مدیر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 776 عنوان کرونا گرفتم 😭😭😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 22 پست لطفا دعا کنید خانوادم در امان بمونن😭😭😭😭😭😭. توروخدا رعایت کنید چرا ما باید تاوان یه عده خوش گذرون رو بدیم. مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون. 1399/08/01 | 11:41 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شارمین۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 776 اگه خودت رعایت میکردی نمیگرفتی عزیزم انشالله خوب بشی عزیزم من رعایت میکردم. مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون.
شارمین۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 776 خوب میشی ویتامین سی مصرف کن هرروز .دمنوش اویشن زنجبیل و دارچین و اینام گرمه اب و ابمیوه طبیعی سوپ و ... مرسی عزیزم حتما استفاده میکنم . مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون.
نمونهههههههههه2 عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 2130 مرسی عزیزم حتما استفاده میکنم . از کجا گرفتی یا از چیزی یادت نیست؟ تف تف تف تف تو این زندگی فقط داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮 عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏
شارمین۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 776 از کجا گرفتی یا از چیزی یادت نیست؟ من پرستار م عزیزم صددرصد از بیمارستان گرفتم .خیلی ناراحتم چون از اسفند هیچ جا نرفتم حتی خونه پدر مادرم . مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون.
niliii23 عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 5621 مرسی عزیزم حتما استفاده میکنم . خواهش میکنم انشالله هرچه سریعتر حالت خوب بشه
میدیا۹۹ عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 4311 با آبریزش بینی و عطسه شروع شد تبدیل به سرفه شده .ضعف و سردرد پادرد نداری . درد انگشت پا و دست درد استخوانا در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه ام ❤ من کوردم ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه
شارمین۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 776 پادرد نداری . درد انگشت پا و دست درد استخوانا درد مفاصل رو دارم مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون.
میدیا۹۹ عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 4311 درد مفاصل رو دارم ای وای . من چن روزه فقط درد دارم اونم تو پا بیشتر در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤مامان هدیه ام ❤ من کوردم ❤❤خدایا نزار هیچ آرزویی آرزو بمونه