2777
2789

وایتکس میگند تو ماشین نریزید پرسیل هم خوب تمیز نمیکنه با چی لباس سفید تو ماشین تمیز میشه؟ 

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه ذره واکتس می ریزم یعنی دیگه نریزم؟؟ آخه رو واکتس زده دور آخر مثل نرم کننده اضافه کنید 

وااای نکن اینکارو نرم کننده آبکشیش درست نیست دیگه میمونه تو لباس

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

خب یقه لباس سفید آقایون چیکار باید کرد لکش بره یا لک غذا رو پارچه 

یقه ی لباس رو یکم خیس کن از پودر ماشین لباس شوی بپاش روش بعد یکم دو طرف یقه رو به هم بمال و بندازش ماشین لباسشوی تمیز میشه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بریزم تو ماشین یعنی؟

من که اصلا لباسای شوهرم با ماشین نمیشورم‌ با دست از صابون استفاده میکنم ولی دیدم یکی رنده می‌کرد میریخت

ولی مامانم پودرشو گرفته بود اونم خووب بود تو ماشین میشه ریخت

صابونشو دیدی چجوریه؟؟

من همه ی چیزای که دارم و سفیدهستن یا رنگشون روشن باهامون میشورم چون وایتکس استفاده کنی بعد یه مدت رنگ لباسو میبره این نمیبره 

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
من که اصلا لباسای شوهرم با ماشین نمیشورم‌ با دست از صابون استفاده میکنم ولی دیدم یکی رنده می‌کرد میر ...

خب مشکل من این با دست یه جوراب ساده هم نمی تونم بشورم 😅حالا دوستان تو همین پست چند تا پیشنهاد دادن ببینم به کجا می رسم

2790
2778
2791
2779
2792