یکی بگه چیکار کنم ترسم فقط از دست دادن پسرم هست ولا غیر ... منم یه مادرم هیچ کس قبولم نداره میگن مهر مادری داشتی نمیرفتی و کلی توهین و تحقیرها اما هیچ کس جای من نبوده ثانیه شماری کرم پسرم بزرگ شه و بتونم قانع اش کنم که اونم الان دنیام شده جهنم . و روزها رو میشماره و پیام میده مامان ۱ روز موند از وقتت ، پیچ اینستا رو پر کرده از پیام خودکشی ... بغض خفه ام کرده به کی بگم از کی کمک بخوام پشتوانه خانوادگی هم ندارم . با این شرایط جامعه به کی میشه پناه برد
اسی الان خوندم جریانت رو خیلی ناراحت شدم ولی ب نظرم هر شرایطی ک هست بهتر از اینه ک نبود بچه تو ببینه اونم وقتی حس کنی خودت مقصری خدای نکرده.حالا باز خودت میدونی چیکار کنی ولی مواظب پسرت باش سنش خیلی افتضاااااحه.بدترین زمانه.نمیشه بیاد پیش تو یا بیشتر همو ببینین؟شاید الکی تهدید میکنه فقط؟
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.