2777
2789
نریزن سرم منم غم دارم نمیخابم  طاقت نیاوردم نگم بهتون بستنی یا چیز یخ بزارید جای دندون سر میشه ...

ممنونم

باباش بهش بستنی داده ولی بهتر نشده

یه چیزی شبیه یه تیکه گوشت از جایی که کشیده آویزونه،ببخشید اگه حالتونو بد کردم

ان شاالله خدا غم دلتونو برداره

دوستتون دارم 💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از صبح با مامانم طبق روال دعوا کردم و الان حدود یه روز کامل هست جز آب چیزی نخوردم 😔خدا بهم بدهکاره

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
چرا میدونم چیه😑 اونو کی گرفته دیگه

😟

یکی تاپیک فیلم زد

اسم فیلمه tusk

موضوش یه پسری تو فیلم دزدیده میشه و توسط یه مرد بهاسب ابی نمیدونم چی تبدیلش میکنه با عمل و اینا و کلا عذابش میده 

سر اون فیلم یکی اسم لولیتا اورد 

من رفتم سرچ کردم بینم چیه😐

ممنونم باباش بهش بستنی داده ولی بهتر نشده یه چیزی شبیه یه تیکه گوشت از جایی که کشیده آویزونه،ببخشی ...

سلامت باشید 

مکرر بزارید 

دلم کباب شد بد کشیده نادون 

ممنونم دعا کنید لطفا دارم اهنگ غمگینم گوش میدم دیوانه شدم خودمم نمیدونم چیمیشه آخرش

دخترم وقتی بهم میخندی، انگاری دنیا بهم میخنده ...      
ممنونم باباش بهش بستنی داده ولی بهتر نشده یه چیزی شبیه یه تیکه گوشت از جایی که کشیده آویزونه،ببخشی ...

سلام بچتون پسره یا دختر؟؟؟؟ چون اگه از عصر کشیدن و هنوزبند نیومده این یکم غیر طبیعیه..نمیخوام خدایی نکرده ته دلتون رو خالی کنم اما همین مشکل دو سال پیش برای پسر من اتفاق افتاد و خونش بند نمیومد تا اینکه دکتر ازمایش نوشت متوجه شدیم مشکل انعقادی داره کمبود فاکتور ۹...البته ان شاالله برای بچه شما اینطور نیست..ولی حتما پیگیرش باشین...

دیدیش یعنی؟یا حسش میکنی؟ از کجا فهمیدی عاشقه؟

هم دیدمش هم حسش میکنم .

تمام علائمی که میگن جن عاشقت بشه رو دارم .خاستگار هست اما خراب میشن .

کبودی بدنم .خوابای بد 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

😟 یکی تاپیک فیلم زد اسم فیلمه tusk موضوش یه پسری تو فیلم دزدیده میشه و توسط یه مرد بهاسب ابی نمی ...

خود فبلم لولیتا مث عروسک لولیتا نیستا

فیلمه درباره رابطه جن س ی دختربچه با ناپدریشه 

سلام بچتون پسره یا دختر؟؟؟؟ چون اگه از عصر کشیدن و هنوزبند نیومده این یکم غیر طبیعیه..نمیخوام خدایی ...

پسر گلم

حس میکنم بد کشیده شده 

چون دندونش روش خراب شده بود و فقط یه تیکه ریشه بوده چون دندون دائمش از زیر داشت بیرون میزد دکترش کشید اونو...

دندون قبلا هم کشیده بوده تو همین شرایط،ولی اولین باره اینجوری میشه

بااین حال حتما پیگیری میکنم

ممنونم دوستم

دوستتون دارم 💕