از صبح با مامانم طبق روال دعوا کردم و الان حدود یه روز کامل هست جز آب چیزی نخوردم 😔خدا بهم بدهکاره
اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
ممنونم باباش بهش بستنی داده ولی بهتر نشده یه چیزی شبیه یه تیکه گوشت از جایی که کشیده آویزونه،ببخشی ...
سلام بچتون پسره یا دختر؟؟؟؟ چون اگه از عصر کشیدن و هنوزبند نیومده این یکم غیر طبیعیه..نمیخوام خدایی نکرده ته دلتون رو خالی کنم اما همین مشکل دو سال پیش برای پسر من اتفاق افتاد و خونش بند نمیومد تا اینکه دکتر ازمایش نوشت متوجه شدیم مشکل انعقادی داره کمبود فاکتور ۹...البته ان شاالله برای بچه شما اینطور نیست..ولی حتما پیگیرش باشین...
تمام علائمی که میگن جن عاشقت بشه رو دارم .خاستگار هست اما خراب میشن .
کبودی بدنم .خوابای بد
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت