2777
2789

چون غمگینم

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تاپيك اون خانم بودم كه شوهرش مفعوله يه مرد ديگه بوده

شوكه ام شوكه😐

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

دلم گرفته بود یکم دعا خوندم و گوش دادم

بعد رفتم گوگل صداهای طبیعت و گوش دادم

الانم آروم شدم اومدم نی نی سایت دلم نمیاد بخوابم

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀 نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم 🦁☀️

چون دعوای خیلی شدیدی داشتن خانوادم و صحنه های وحشتناکی دیدم و دلم شکسته شده و میترسم بخوابم فردا با دادو فریاد بیدار شم کل روزم به فنا بره .از طرفی جفتشون مریضن میترسم توی دعوا اتفاقی براشون بیفته دوسشون دارم خب خانوادمن منم اونا رو به هیچ کدوم ازرآرزوهاشون نرسوندم در حقشون خیانت کردم با کارام هعی خدا ببخش منو .آرامشو برگردون بهمون :( به خواستم برسم حداقل یه طوری شه بهم افتخارکنن  مگه چی از بزرگیت کم میشه خداجونم

حلال کنید🌹
ای بابا منم غمگینم  غم موندنی نیست  خداوند خودش همه رو یاری بده

خدا کنه زودتر بره😔

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
تو تاپيك اون خانم بودم كه شوهرش مفعوله يه مرد ديگه بوده شوكه ام شوكه😐

عادیه خواهر من زیاد شنیدم 

من تو تزدواج ام خیلی رو این قضیه حساسیت داشتم هنوزم به سوهرم سک دارم هر روز تست ش میکنم بنده خدا رو 

عادتمه  ۵ میخوابم

خیلی عادت بدیه که من هر شب ۱۰ نهایتا خوابم امشب خبر فوت یکی از اشناها رو شنیدم روح م یه جا دبگه ست نمی تونم بخاطرش بخوابم 

الان تو سینه خاک سرد خوابیده داغونم