nilooyeabi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 153 عنوان ام اس 164 بازدید | 9 پست دوستان کسی هست که اماس داشته باشه ؟ من اماس دارم مشکل خاصی ندارم ولی خیلی زودرنجم و زود عصبی میشم که اصلا برام خوب نیست مشاورم رفتم تاثیری نداشته واقعا نمیدونم چه کنم چون خیلی دارم اذیت میشم خیلی میترسم میشه راهنماییم کنین 1399/08/01 | 02:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25537 بعضی قرصای اعصاب و ضدافسردگی به آدم حالت بیخیالی میده دیگه عصبی یا زودرنج نمیشی با دکترت مشورت کن صلاح دونست بهت بده اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
nilooyeabi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 153 بعضی قرصای اعصاب و ضدافسردگی به آدم حالت بیخیالی میده دیگه عصبی یا زودرنج نمیشی با دکترت مشورت کن صل ... قرص آسنترا میخورم تاثیر خاصی نداره از عوارض این قرصا میترسم
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25537 قرص آسنترا میخورم تاثیر خاصی نداره از عوارض این قرصا میترسم آره منم منظورم آسنترا و فلوکستین بود.اینا کم عوارض ترینن اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
nilooyeabi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 153 آره منم منظورم آسنترا و فلوکستین بود.اینا کم عوارض ترینن خیلی راه هارو امتحان کردم ولی جواب نگرفتم
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25537 خیلی راه هارو امتحان کردم ولی جواب نگرفتم من با فلوکستین خیلی بهتر شده شرایطم.تو خوته یوگا ومدیتیشنم کار کن یا نرمشای سبک اونم خیلی کمک میکنه واقعا اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
nilooyeabi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 153 من با فلوکستین خیلی بهتر شده شرایطم.تو خوته یوگا ومدیتیشنم کار کن یا نرمشای سبک اونم خیلی کمک میکنه ... فلوکستین از آسنترا بهتره؟ باید امتحان کنم ببینم چجوریه ، یوگا قبل کرونا میرفتم باید باز شروع کنم
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25537 فلوکستین از آسنترا بهتره؟ باید امتحان کنم ببینم چجوریه ، یوگا قبل کرونا میرفتم باید باز شروع کنم&nbs ... نمیدونم باید از دکترت بپرسی به بعضیا فلوکستین میسازه به بعضیا اون یکی به بعضیام هیچکدوم.ورزش خیلی خوبه ادامه بده تو خونه اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
nilooyeabi مدیر استارتر عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 153 نمیدونم باید از دکترت بپرسی به بعضیا فلوکستین میسازه به بعضیا اون یکی به بعضیام هیچکدوم.ورزش خیلی خو ... اگه تنبلی نکنم حتما 😂
اردیبهشت_رویایی عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 25537 اگه تنبلی نکنم حتما 😂 منم خیلی تنبلی میکردم ولی بالاخره شروع کردم الان تا ورزش نکنم نمیخوابم اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️