یه شماره ای به شوهرم زنگ میزد دو سال پیش و بعدش شوهرم ج نمیداد میرفت سر وقت گوشیش پیام میداد ..من اتفاقی یه پیامش دیدم گفته بود کره خر اخه من دلم میاد ناراحتت کنم ..تا به شوهرم گفتم سریع پاک کرد گف توهم زدی ،.البته دو روزقبلش با گوشی خودم به اون شماره زنگ زدم وانگار به شوهرم گفته بود به اسم دوستش سیوهس یه پسره که ایران نیس الان ولی شماره ایرانه هیچ؟اینستا و واتساپ واینا نداره این شماره..باز دوباره چند روز پیش دیدم زنگ زده رو گوشی شوهرم حموم بود اما ازش پیامی نبود ..با یه شماره ناشناس زنگ زدم ج نداد ماه پیش هم باز با یه شماره ناشناس دیگه زدم ج نداد ..به نظرتون طرف زن هس؟؟احستون چی میگه؟؟
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
خواستی شمارشو بده تو خصوصی بزنم تروکالر ببینیم اسمش چیه
تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته
تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته