2777
2789
عنوان

لوستر چوبی

433 بازدید | 18 پست

سلام خانما ازین لوسترای چوبی کسی برای آشپزخونه اش زده؟سوال دارم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

میتونم راهنماییتون کنم زیاد نصب کردم من

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن

یس

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز نگرفتم میخوام بدونم پاک کردنش راحته چربی روی چوبش نمیشینه؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

سالی یبار اگه چربی هم بگیره با دستمال پاک میشه نمیشه ک گردو خاک و چربی نگیره دیگه حالا چی چوب چی شیشه چی استیل همه یه جورن

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن
بلی

پاک کردنش راحته چربی روش نمیشینه؟

هنوز نگرفتم میخوام بدونم پاک کردنش راحته چربی روی چوبش نمیشینه؟

من برای آشپزخونم دوماهه زدم خوبه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
سالی یبار اگه چربی هم بگیره با دستمال پاک میشه نمیشه ک گردو خاک و چربی نگیره دیگه حالا چی چوب چی شیش ...

میدونم اخه تو آشپزخونه کریستالیه ازین گویا هستن همش ازونه پوستم کنده شده انقدر پاک میکنم هر هفته باید چربیشو پاک کنم کدر میشه 

پاک کردنش راحته چربی روش نمیشینه؟

من یک ساله گرفتم،از گازم فاصله داره بالای اوپنم نصب شده هیچ چربی ای روش نبوده این مدت و با یه دستمال ساده پاک شده

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
من برای آشپزخونم دوماهه زدم خوبه 

نوردهیشم خوبه چند شعله زدین؟میشه عکسشو ببینم؟

من یک ساله گرفتم،از گازم فاصله داره بالای اوپنم نصب شده هیچ چربی ای روش نبوده این مدت و با یه دستمال ...

نه من میخوام به سقف آشپزخونه بزنم جای لوستر کریستالی کریستالی رو ببرم اتاق