orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 عنوان سرگيجه. 59 بازدید | 7 پست من حدودا يكساله هر موقع ميخوام بلند بشم سرگيجه دارمواقعا ديگه نميدونم بايد چيكار كنم!!!آزمايش خون هم دادم، كم خوني دارم اما قرص مصرف مي كنم ولي بازم سرگيجه دارم.علتش چيه؟ گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت. 1399/08/01 | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفید6 عضویت: 1388/02/13 تعداد پست: 4145 با سرعت بلند نشو. وقتی بیدار میشی چند لحظه همونطور دراز کش بمون بعد لب تخت بشین و بعد بلند شو
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 با سرعت بلند نشو. وقتی بیدار میشی چند لحظه همونطور دراز کش بمون بعد لب تخت بشین و بعد بلند شو ممنون 🌹 مشكل خاصي ندارم يعني؟ گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
سفید6 عضویت: 1388/02/13 تعداد پست: 4145 ممنون 🌹 مشكل خاصي ندارم يعني؟ اگه آزمایش دادید و گفتن مشکلی ندارید این و امتحان کنید.چون خودمم همینجور بودم.من فرزی بلند میشدم و چشمام سیاهی میرفت. بعد جایی خوندم که باید اینجور بلند شم
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 اگه آزمایش دادید و گفتن مشکلی ندارید این و امتحان کنید.چون خودمم همینجور بودم.من فرزی بلند میشدم و ... مرسي🌹 گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 منم سرگیجه داشتم سالها.آمپول نوروبیون،خارجیشو زدم و خدا رو شکر خوب شدم. مرسي🌹 گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
سفید6 عضویت: 1388/02/13 تعداد پست: 4145 مرسي🌹 شما فشار خون تون پایین نیست؟؟کلا همیشه وقتی بلند میشید سرگیجه دارید؟یا وقتی فرز از جاتون بلند میشید؟احتمالش هست که قند خونتون افت میکنه
orangione مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4339 شما فشار خون تون پایین نیست؟؟کلا همیشه وقتی بلند میشید سرگیجه دارید؟یا وقتی فرز از جاتون بلند میشید؟ ... نه، فقط وقتي فرز از جام بلند ميشم سرگيجه دارم گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.