لطفا در مورد این پست نظر بدید،مخاطب از دوستان نزدیکمه و واقعا نمیدونم چیکار میتونم براش کنم👇
خانمی هستم ۳۱ساله با ظاهری خوب و زیبا،۳سال پیش تو یه رابطه تقریبا سه ماهه با آقایی که فقط چندبار تو کافه همو دیدیم و بیشتر بهم پیام میدادیم و همیشه نگران من بود و همش میگفت مواظب خودت باش تو پیاماش،از طرفی تو این چند ماه اصلا دستش بهم نخورد و این برای من که اکثر آقایون به خاطر قیافه و ظاهرم سراغم میان و دنبال رابطه هستن ،جالب بود یه جورایی شخصیت این آقا و چهره اش منو به شدت جذب خودش کرد و تو ۳ ماه عاشقش شدم،بعد یه شبه گوشیشو خاموش کرد و نیست شد که بعد ها فهمیدم متاهل بوده و بهن دروغ گفته وقتی ازش خواستم که جواب بده چرا منو وابسته کرد چرا نگفت متاهلم چرا با دلم بازی کرد،برخورد تندی باهام کرد جوری که گفت اگه یه بار دیگه ببینمت میکشمت،حالا ۳ سال از اون ماجرا میگذره ولی زخم دل من خوب نشده هنوزم بهش فکر میکنم با این که فهمیدم متاهله و مال من نیس،با این که ردم کرده،ولی کار دل دست خودم نیست
و تو این ۳سال خیلی از موقعیت های ازدواجمو از دست دادم،چون هیچ مردی به دلم نمیشینه..
دوستان عزیز کسی تو شرایط دوست من بوده؟میشه لطفا راه حلشو بگه، چیکار کرد که عشق یه طرفه از کله اش پرید؟
منبهش پیشنهاد مهاجرت دادم
ولی چون خانواده ش اینجا هستن میگه نمیتونم