2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه

126 بازدید | 11 پست

لطفا در مورد این پست نظر بدید،مخاطب از دوستان نزدیکمه و واقعا نمیدونم چیکار میتونم براش کنم👇

خانمی هستم ۳۱ساله با ظاهری خوب و زیبا،۳سال پیش تو یه رابطه تقریبا سه ماهه با آقایی که فقط چندبار تو کافه همو دیدیم  و بیشتر بهم پیام میدادیم و همیشه نگران من بود و همش میگفت مواظب خودت باش  تو پیاماش،از طرفی تو این چند ماه اصلا دستش بهم نخورد و این برای من که اکثر آقایون به خاطر قیافه و ظاهرم سراغم میان و دنبال رابطه هستن ،جالب بود یه جورایی شخصیت این آقا و چهره اش منو به شدت جذب خودش کرد و تو ۳ ماه عاشقش شدم،بعد یه شبه گوشیشو خاموش کرد و نیست شد که بعد ها فهمیدم متاهل بوده و بهن دروغ گفته وقتی ازش خواستم که جواب بده چرا منو وابسته کرد چرا نگفت متاهلم چرا با دلم بازی کرد،برخورد تندی باهام کرد جوری که گفت اگه یه بار دیگه ببینمت میکشمت،حالا ۳ سال از اون ماجرا میگذره ولی زخم دل من خوب نشده هنوزم بهش فکر میکنم با این که فهمیدم متاهله و مال  من نیس،با این که ردم کرده،ولی کار دل دست خودم نیست

و تو این ۳سال خیلی از موقعیت های ازدواجمو از دست دادم،چون هیچ مردی به دلم نمیشینه..

دوستان عزیز کسی تو شرایط دوست من بوده؟میشه لطفا راه حلشو بگه، چیکار کرد که عشق یه طرفه از کله اش پرید؟

من‌بهش پیشنهاد مهاجرت دادم

ولی چون خانواده ش اینجا هستن میگه نمیتونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک تو سره پسره چقدر اشغال بوده

واقعا معلوم نبود دنبال چی بوده،معمولا مردای متاهل برای رابطه جنسی با یه خانوم دیگه وارد رابطه میشن این به مینا دستم نزده اینجوری اعتمادشو جلب کرده بعد یهو ناپدید شده

آخه معمولا سن بالا بره طرف منطقی تر برخورد میکنه و میفهمه یه آدم بیخود که فقط اومده بوده باهاش وقت ب ...

اتفاقا دختر منطقی هست همه کاراش با حساب کتابه،تو این یه قلم همش با دلش درگیره،فکر میکنه بازی خورده،غرورش شکسته به نظرم بیشتر خشمگینه تا عاشق

اتفاقا دختر منطقی هست همه کاراش با حساب کتابه،تو این یه قلم همش با دلش درگیره،فکر میکنه بازی خورده،غ ...

منم یه مدت درگیر عشق یه طرفه بودم همچین آدمایی بیشتر حس ناکامی دارن تا عشق و علاقه به اون شخص.خودشو خیلی سرگرم کار و کسب مهارتای فردیش بکنه باشگاه بره زبان بخونه کتاب بخونه .اینم بهش بگو مدام لیاقتش از اون آدم خیلی بیشتره بگو اعتماد به نفس داشته باشه هی با خودش بگه من یه زن زیبام موفقم و...و نیاز ندارم یه ادم بی لیاقت از من خوشش بیاد .بعد یکم از حوادث دور ورش با خبرش کن الان بعضی دخترا چند سال تو رابطه جدی میرن بعد طرف راحت بهشون خیانت میکنه اونا چی بگن دیگه؟

بره خدا رو شکر کنه که. بهش لطمه ای وارد نشده وگرنه اگه بعدا می فهمید متاهل چه لطمه هایی می دید

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
منم یه مدت درگیر عشق یه طرفه بودم همچین آدمایی بیشتر حس ناکامی دارن تا عشق و علاقه به اون شخص.خودشو ...

آره واقعا بیشتر از اینکه بازیچه شده حرص میخوره،میگه فقط یه عذرخواهی میکرد  و میگفت متاهلم نمیتونم ادامه بدم برام خیلی راحت تر بود تا اینکه یهو غیبش بزنه و بره سراغ یه داف دیگه

گویا کارش اینه با هر دختری ۲،۳ ماه دوست میشه مخشو میزنه حرفای عاشقونه..دستم نمیزنه تا دختره بگه عجب مرد مسلط به نفس و باشعوریه

من به دوستم نگفتم ولی تحقیق کردم دوست دختر بعدیش هم همین شرایط مینا رو داشت به پسره التماس میورد که برگرد