2777
2789
عنوان

اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 70 پست

بهش بگین نازنین زهرا...اگه نذر کرده بودی عوض نکن...منم نذر کرده بودم اسم پسرمو گذاشتم امیرعباس الانم خیلی خوشحالم بابت این اِسم

خدای خوبم دلم خیلی گرفته...یا رفیق من لا رفیق له...من حاجتمو از خدا میگیرم.. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نذرتو کردی عوض نکن

یکی از بستگان ما اسم خانومه سانازه اسم دختر4سالش فاطمه هست

چون نذر کردن

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

زهرا که خیلی قشنگه يعني درخشان من چندتا دوست دارم فوق العاده خانوم و آدم حسابی اسم همشون زهراست قشنگ صدا بزنید اسم زهرا رو واقعا آوای خوب و دلنشین هم داره 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

زهرا هم قشنگه

دیگه نمیشه عوض کرد

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

عزیزم حالاکه خرت ازپل گذشته درست نیس خدارومسخره خودت کنی!!! 

شمانذرکردی میفهمی؟ اگه عوضش کردی ودورازجون خدابچتو ازت گرفت چی؟ 

زهراخیلیم قشنگه بخدا . بهش فکرنکن 

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن

زهرا که قشنگه.....

مامانش یه سال بچه رو با این اسم صدا زدی با اسم دیگه ای صداش نکن 

اعتماد بنفسش ممکنه بگیری 

حتی میگن دوره ی بارداری اسم گذاشتید عوض نکنید، واسه شما که یکسال هم گذشته

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺