2777
2789
عنوان

شووووووهرم

306 بازدید | 20 پست

بچه ها شوهر شمام اینطوریه؟شب دیروقت میاد خونه میشینه جلوی تلویزیون باهاش حرف میزنم میگه چی گفتی هواسم ب فیلم بود نشنیدم حواسم ب گوشیم بود نشنیدم بعدم میخابه اگه تا دوهفته حرف از س ک س نزنم اونم چیزی نمیگه اصن شب کنارش بخوابم نخابم مهم نیس مثلاً نمیگه چرا دیشب پیش من نخابیدی .بنظرتون چرا اینطورییع

نمیدونم گلم شاید سرد مزاجع شوهرمن اینطوری نیس

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چون تو باید دورش بگردی ب خودت برسی

چقد اخه...شبا انقد دیر میاد ک تنها می‌شینم شاممو میخورم بهش ز میزنم کجایی میگم کجایی میگه یه ربع دیگه خونم بعد دوساعت بعد میاد همیشه اینطوریع

بله اینطورین لباسای کوتاه وتحریک کننده ببپوش مخصوصا دامن کوتاه کاری کن خودش بیاد طرفت تو هه پیش قدم بشی رفتار جنس مذکر تودهنش جلوه میده ناز وعشوه بیار خودش بیاد طرفت نمیگم تو نرو مثلا باید 1به ده باشه نه این که توفقط بری اصلش اینه مرد طرف زن بیاد نه زن. چون براش تکراری میشه رابطه حتی بیزار 

بله اینطورین لباسای کوتاه وتحریک کننده ببپوش مخصوصا دامن کوتاه کاری کن خودش بیاد طرفت تو هه پیش قدم ...

عزیزم همین الان دامنو تاب پوشیدم وحتی آرایشم کردم ولی وقتی میاد اصلا توجه نمیکنه یه بار بهش گفتم گفت ما مردا ب جزییات توجه نمیکنیم انقد ناراحت شدم