2777
2789
عنوان

کرم پودر منهتن بهتره یا بی یو

12673 بازدید | 13 پست
برای استفاده روزانه میخوام مهمترین ملاکم اینه که سبک باشه الان اتود دارم اما به نظرم خیلی سنگینه هر مارک دیگه ای تجربه کردین که سبک بوده معرفی کنین با ذکر قیمت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منهتن oil free به شدت خشکه و پوشانندگیش عالیه اما یکم سنگینه به نظره من ولی نسبت به خیلی کرم های دیگه پوشانندگیش بهتره و اصلانم چربی نمیندازه من چون پوستم چربه و استفاده کردم میگم
کاش ..............بدانیم اگر دلیل اشک کسی شویم دیگر با او طرف نیستیم ;باخدای او طرفیم.
ولی برای ایافاده روزانه به نظرم پنکک خوبم میتونی بگیری با ضد افتاب من خودم ضد افتاب میزنم به پنکک لکورت واقعا عالیه این پنکک به نسبت مارک های دیگه ای که استفاده کردم و همه ام عالی بوده اما این پوشانندگیش خیلی خوبه و به پوستم به اندازه کرم پودر اسیب نمیزنه
کاش ..............بدانیم اگر دلیل اشک کسی شویم دیگر با او طرف نیستیم ;باخدای او طرفیم.
الناز اگه کمی هم چربی داره پوستت اویل فری بگیر من خودم ده تا کرم پودر ک بیو هم توشون بود رو دستم تست کردم حالا حرف بقیه مهم نیست خیلیاشون اصلا تناژ رنگیشون خوب نبود توام همین کارو کن کلا مارک معتبر بین 50 تا 80 کرمای خوبی پیدا میکنی ولی پنکیک همیشه نزن پوستت خراب میشه
ایاک نعبد و ایاک نستعین
سلام دوستان کرم پودر بی بی هم خیلی عالیه میخواستین براتون تهیه میکنم چون نمایندگیشو دارم ومشاور پوست ومو هم هستم. کرم آرایشی بی بی (7کاره )بالم زیبایی بخش Function in One Cream 7 BB Cream Belita Combines این کرم 7 کاره بواسطه مواد متشکله با نشانه های پیری پوست مبارزه می کند و پوستی یکنواخت و یکرنگ همراه با شادابی را به همراه دارد. حاوی هیالورونیک اسید و ویتامین C می باشد که موثر در رطوبت رسانی و تغذیه رسانی پوست بوده و همچنین موجب شفافیت و روشن شدن پوست نیز می گردد. - در دو رنگ مناسب: طبیعی و برنز روشن - پوشش یکدست همراه با رنگ مناسب - رطوبت رسانی عمقی - مغذی و ترمیم کننده -( فاقد چربی )مات کننده پوست - محافظت در برابر آفتاب SPF15 - کنترل کننده جوش های صورت - کاهش چروک و خطوط پوست
توکلت الی الله
منهتن خیلی پوشانندگی و رنگ بندیش بهتره.من پوستم خشکه مدل پمپیش رو داشتم چربیش اکیه .اذیت کننده نیست.اما بیو پوشانندگیش کمه ورنگ بندیشومن نمیپسندم انگاربیرنکه.و خیلی دیگه چربه یه جوریه انکار داری مرطوب کننده میزنی .من که بیو خیلی برام معمولی بود با اینکه پوستم هم صافه اما جوابگو نبود.
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق