2777
2789
عنوان

به معجزه نیاز دارم به دعاهاتون😭

290 بازدید | 36 پست

دیگه خسته شدم کل روز گریه کردم دوتا دختر دارم  الانم حامله هم ۹ ماهمه ۴ هفته دیگه دقت زایمانمه   دکترم گفته شاید زودتر نی نی بیاد  پول نداشتیم برای نی نی هم چیزی بگیرم زمستانه اما نفت نداریم صاحب خونه گفته فردا اسباب اساسیه  مون رو میریزه تو کوچه خیلی گشتیم خونه پیدا نمیشه اگرم باشه خیلی خیلی گرونه که شوهر من تواناییش نداره جاهی هم نداریم برای رفتن نه خونه بابایی  نه جاه دیگه ای نداریم موندیم چیکار کنیم فقط برام دعا کنید یه الحمد برام بخوانید واقعا تو وضعیت بدی هستم واقعا به باهاتون نیاز دارم چون خودم هرچی دعا میکنم انگار بی فاعدس

یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادر من دخترم قوی نباشم ضعیف نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشاالله که خدا کمکتون کنه عزیزم ولی وقتی اینجوری چرا بچه آوردی ؟؟ ایشاالله که خدا حفظشون کنه 

خواست خدا بود دیگه واقعا کم آوردم یک ماه برای خونه میکردیم پیدا نمیشه یا گرونه😭😭😭😭😭😭😭

این چه درخواستیه

حالا خودت بچه زباد دوست داری عزیرم کاش پیش گیری میکردی بخاطر وصع اقتصادی میگم انسالله خدا خودش ی دری رو باز میکنه غصه نخور خدا روزیشو میده مطمعن باش

بهترین نیستم اما خودمم😍
این چه درخواستیه

راستش خدا خیلی هم دوستت داره مطمعن باش کمکت میکنه 

من همه چیز تو زندگیم دارم خونه لوکس ماشین لوکس هرچی فکرشو کنی اما در ب درم برای بچه دار شدن خدا همه نعمت هارو با هم نمیده هر شب خواب میبینم ک ب شوهرم دارم میگم عشقم بابا شدی و اونم محکم بقلم میگیره😭😭😭ازت خواهش میکنم همین الان از ته دلت خداروشکر کن و به بچه هات بناز و برای منم دعا کن ایشالا ک توهم مشگلت مثل آب روون حل میشه

حالا خودت بچه زباد دوست داری عزیرم کاش پیش گیری میکردی بخاطر وصع اقتصادی میگم انسالله خدا خودش ی دری ...

گفتم خدایا من قصر نمیخوام ماشین نمیخوام پول لباس طلا نمیخوام یه خونه مستاجری باشه  که این زمستان آواره نشیم یعنی این اینقدر زیادیه که خدا بهمون نمیده

گفتم خدایا من قصر نمیخوام ماشین نمیخوام پول لباس طلا نمیخوام یه خونه مستاجری باشه  که این زمستا ...

عزبرم صبر داشته باش خدا صبرش زباده شما هم که حامله ای خدا حتما صداتو میشنوه 

بهترین نیستم اما خودمم😍
راستش خدا خیلی هم دوستت داره مطمعن باش کمکت میکنه  من همه چیز تو زندگیم دارم خونه لوکس ماشین ل ...

برات دعا میکنم اما من مشکلم یکی دوتا نیست فقط س تا از مشکلاتم رو اینجا گفتم واقعا خیلی مشکل دارم خیلی شوهرم برای یکی دیگه چک کشیده  اونم فرار کرده پول نریخت به حساب  چک هم برگشت خورد حساب شوهرم بستس  و دولت از شوهرم این پول رو میگیره 

برات دعا میکنم اما من مشکلم یکی دوتا نیست فقط س تا از مشکلاتم رو اینجا گفتم واقعا خیلی مشکل دارم خیل ...

شرکتی که شوهرم  کار میکرد بیرونش کردن الان بیکاره سرمایه مون ۱۰ میلیون که اونم دست صاحب خونه است ۴ ماه کرایه ندادیم که ۴ میلیون کم میکنه با ۶ میلیون کجا بهمون خونه میدن

کارم شده گریه زاری هرجی خدا صدا میکنم انگار خدا هم مثل این آدم ها دیگه در رحمتش  بسته رو بعضی  ها