2777
2789
عنوان

دختر بد خلق من

167 بازدید | 15 پست

سلام مامانا دختر من ١٨ماهشه،،خيلي نق ميزنه بي قراري ميكنه خيلي كلافم كرده غذاشو ميدم اب ميدم جاش تميره خوابش خيلي خوبه،،گفتم از دندونشه دندوناشم درومده من چيكار كنم خيلي خستم روانم بهم ريخته،،صب تا شب باهاش در گيرم خيلي باهاش بازي ميكنم بيرون ميبرم ولي باز  نق ميزنه جيغ ميزنه گريه ميكنه الكي،،كسي تجزبه اي داره؟؟٠

يا امام حسين چه زود جوابمو دادي ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هووووووووف منو بردي به چندسال پيش..پسر منم همينجوري بود....اعصاب و روانم بهم ميريخت از دستش.اينقدر عصبي ميشدم كه هيچكس نميتونه بفهمه تا جات نباشه.اما به مرور زمان تقريبا از سه سالگي بهتر شد الان ٤ سالشه و هنوزم گاهي نق نقو ميشه اما باز بهتر ازقبله.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

هووووووووف منو بردي به چندسال پيش..پسر منم همينجوري بود....اعصاب و روانم بهم ميريخت از دستش.اينقدر ع ...

واي به نظرم اينم اخلاقشه هركاري بگي واسش ميكنم ولي بد اخلاقه شانس منه به خدا

واي خدا خيلي سخته دارم ديونه ميشم پسرتون چند سالشه؟؟

۲ سال و نیم ، به خدا روانی شدم از دستش 

نصف شب بیدارم میکنه میگه منو ماساژ بده🥺🥺🥺 

داغونم کرده به خدا 

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
واي به نظرم اينم اخلاقشه هركاري بگي واسش ميكنم ولي بد اخلاقه شانس منه به خدا

بله متاسفانه جزو شخصيتشونه.ولي بزرگتر بشه يكم عاقل تر ميشه و اينكه ميتونه حرف بزنه و خواسته هاشو بگه بهتر ميشه ...خواهرم صبر پيشه كن.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

بله متاسفانه جزو شخصيتشونه.ولي بزرگتر بشه يكم عاقل تر ميشه و اينكه ميتونه حرف بزنه و خواسته هاشو بگه ...

ممنونم از دلداريت عزيزممم خيلي سختمه دست تنهام فقط دوست دارم اين روزا بگذره

عزیزم بچه منم نوزده ماهشه همینه . یعنی نمیتونم برم آشپزی کنم نمیتوانم گوشی دستم بگیرم کتاب بخونم... ...

واي دقيقا دختر من دايما در حال نق زدنه ميگه منو بغل كن بچرخون اصلا با خودش بازي نميكنه،،كلافم كرده