2777
2789
عنوان

دختر بد خلق من

167 بازدید | 15 پست

سلام مامانا دختر من ١٨ماهشه،،خيلي نق ميزنه بي قراري ميكنه خيلي كلافم كرده غذاشو ميدم اب ميدم جاش تميره خوابش خيلي خوبه،،گفتم از دندونشه دندوناشم درومده من چيكار كنم خيلي خستم روانم بهم ريخته،،صب تا شب باهاش در گيرم خيلي باهاش بازي ميكنم بيرون ميبرم ولي باز  نق ميزنه جيغ ميزنه گريه ميكنه الكي،،كسي تجزبه اي داره؟؟٠

يا امام حسين چه زود جوابمو دادي ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هووووووووف منو بردي به چندسال پيش..پسر منم همينجوري بود....اعصاب و روانم بهم ميريخت از دستش.اينقدر عصبي ميشدم كه هيچكس نميتونه بفهمه تا جات نباشه.اما به مرور زمان تقريبا از سه سالگي بهتر شد الان ٤ سالشه و هنوزم گاهي نق نقو ميشه اما باز بهتر ازقبله.

یه روز خوب میاد

هووووووووف منو بردي به چندسال پيش..پسر منم همينجوري بود....اعصاب و روانم بهم ميريخت از دستش.اينقدر ع ...

واي به نظرم اينم اخلاقشه هركاري بگي واسش ميكنم ولي بد اخلاقه شانس منه به خدا

واي خدا خيلي سخته دارم ديونه ميشم پسرتون چند سالشه؟؟

۲ سال و نیم ، به خدا روانی شدم از دستش 

نصف شب بیدارم میکنه میگه منو ماساژ بده🥺🥺🥺 

داغونم کرده به خدا 

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
واي به نظرم اينم اخلاقشه هركاري بگي واسش ميكنم ولي بد اخلاقه شانس منه به خدا

بله متاسفانه جزو شخصيتشونه.ولي بزرگتر بشه يكم عاقل تر ميشه و اينكه ميتونه حرف بزنه و خواسته هاشو بگه بهتر ميشه ...خواهرم صبر پيشه كن.

یه روز خوب میاد

بله متاسفانه جزو شخصيتشونه.ولي بزرگتر بشه يكم عاقل تر ميشه و اينكه ميتونه حرف بزنه و خواسته هاشو بگه ...

ممنونم از دلداريت عزيزممم خيلي سختمه دست تنهام فقط دوست دارم اين روزا بگذره

عزیزم بچه منم نوزده ماهشه همینه . یعنی نمیتونم برم آشپزی کنم نمیتوانم گوشی دستم بگیرم کتاب بخونم... ...

واي دقيقا دختر من دايما در حال نق زدنه ميگه منو بغل كن بچرخون اصلا با خودش بازي نميكنه،،كلافم كرده 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز