2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شدنی که میشه. اما تحمل استرس و نگرانی زایمان در بیمارستان های پرشده از ویروس کرونا رو دارید؟ میتونید به خودتون مسلط باشید؟ من باشم ابدا نمیتونم، تازه باید استرس شرایط اقتصادی رو هم داشته باشم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

نه تنها میشه حامله شد، حتی میشه زایمانم کرد😐😄

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

میشه ولی خیلی سخته بخدا من از اول کرونا باردارم و یه ماهم مونده صدبار رفتم سونو و ازماییش و دکتر و هربار با ماسک ودستکش و کلی الکل 

باید بری محیطهایی که واقعا آلوده هستن وقتی میومدم خونه تا ۲ ساعت فقط هرچی همرام بودو میشستم حالا زایمانم تو کرونا که بماند هر بارم میترسیدم کرونا داشته باشم وانتقال بدم به بقیه استرس حاملگی ی طرف ترس گرفتن کرونا هم ی طرف