2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه همه وسایلاشودارم گفتم خودم درست کنم آماده بهتر میشه توقابلمه؟؟

من چن بار با مواد خونگی درست کردم زیاد جالب نشد.قیافش عالی بودا مزش زیاد خوب نشد بو تخم مرغ میداد.اما پودر کیک گرفتم خیلی خوب شد اصن عالی 

من چن بار با مواد خونگی درست کردم زیاد جالب نشد.قیافش عالی بودا مزش زیاد خوب نشد بو تخم مرغ میداد.ام ...

باشه عزیزم من برعکس مزه کیکم بدنیست ولی خوب پف نمیکنه راهی بلدین 

۳ عدد تخم مرغ

دو و نیم پیمانه آرد

یک پیمانه شیر

نصف پیمانه روغن

یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر

یکو نیم پیمانه شکر

وانیل نوک قاشق چای خوری

اگه جوش شیرین خوراکی هم داری ی ق چ خوری بزن توش 

اول تخم مرغارو با وانیل و ی قاشق آبلیمو بزن که پف کنه بعد شکرو شیرو روغن رو هم بزن خوب هم بزن بعد هم آرد رو تو ۳ مرحله اضافه کنه زیادم هم نزن بکینگ پودر و جوش شیرین رو آخر بزن و دورانی هم بزن بعدم اگه ماهیتابه دو رو داری تو اون بذار عالی میشه من اینو برا پسرم تو قابلمه هم درست کردم خیلی خوب شد

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
۳ عدد تخم مرغ دو و نیم پیمانه آرد یک پیمانه شیر  نصف پیمانه روغن یک قاشق مربا خوری بکینگ پو ...

مرسی عزیزم منم دخترم هوس کرده میگه واسم درست کرد ولی کیکای من خوب پف نمیکنه

اینو تو قابلمه کوچولوی پسرم درست کردم با سویقو تخم بلدرچین 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
مرسی عزیزم منم دخترم هوس کرده میگه واسم درست کرد ولی کیکای من خوب پف نمیکنه

پس میخوای مثل من کوچیک درست کن براش.من پسرم بدغذاس براش سویق کودک گرفتم اونم نمیخوره.با سویق کیک درست کردم براش یکم خورد

یک عدد بی هنر هستم.شوهرم اینکارارو میکنه الانم رفته با خواهرشوهرم کیک یزدی درست کنن😅😅🤦‍♀️🤦‍♀️

شوهر من فقط گند میزنه تخم مرغ میخواددرست کنه آشپزخونه روبه گندمیکشه

پس میخوای مثل من کوچیک درست کن براش.من پسرم بدغذاس براش سویق کودک گرفتم اونم نمیخوره.با سویق کیک درس ...

این سویق چی هست خیلی شنیدم چاق کنندست؟؟پسرمن نه ماهشه میشه بهش بدم؟؟

شوهر من فقط گند میزنه تخم مرغ میخواددرست کنه آشپزخونه روبه گندمیکشه

ن بابا من ک خودم از لحاظ هنر صفر دیگه اون بدبخت مجبوره درست کنه به خاطر بچمون چون خیلی دوست داره.دیگه خواهرشوهرم گفت من میخوام واسه خودم درست کنم الکی خونه خودتونو کثیف نکنید بیاید اینجا از ساعت ۶رفته نمیدونم چجوری برمیگرده خداداند😁

2790
2778
2791
2779
2792