2777
2789

منم ۲۶😕

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیقا سن ازدواج اینجا خیلی پایینه😄نمیدونم چرا والا. به همون تناسب که سن ازدواج پایینه تاپیکای خیانت ...

خیلی دختره 16 سالشه تاپیک زده من اقدامم خدایا باردار بشم😂

ما مردیم اینجام جهنمه....💔

خواستگار دارم ولی بدرد نخورن ازشون بدم میاد

بخاطر سن عجله نکن. با کسی ازدواج کن که دلو عقلت بخوادش. چون پشیمونی ازدواج یا سوختنو ساختنه یا طلاق . پس ازدواج موفق مهمه خیلیییی. 

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

تو شیراز که منم ۲۶ سال زیاد نیس خودمم ۲۶ ولی اصلا نگران ازدواج نیسم یعنی در واقع برام مهم نیس فقط نگران کارم

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
خیلی دختره 16 سالشه تاپیک زده من اقدامم خدایا باردار بشم😂

عجب😄

خدا کنه تا آخرش همینجوری شاد باشن پشیمون نشن😯

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

بخاطر سن عجله نکن. با کسی ازدواج کن که دلو عقلت بخوادش. چون پشیمونی ازدواج یا سوختنو ساختنه یا طلاق ...

خب اصلا نیست یه کسایی میان اصلآ بدر نخور یکی اومدخ بود 35 بود دوتا زن طلاق داده بود خب معلومه که میگنم نهههههه

خب اصلا نیست یه کسایی میان اصلآ بدر نخور یکی اومدخ بود 35 بود دوتا زن طلاق داده بود خب معلومه که میگ ...

آره خوب کردی ردش کردی. به وقتش مناسبشم میاد. برای من بد نبودن خودم نخواستم.یعنی دوستام میگفتن تو خلی به اینا میگی نه. اما من نذاشتم حتی بیان خونه. هرچی قسمت باشه همون میشه. 

آره خوب کردی ردش کردی. به وقتش مناسبشم میاد. برای من بد نبودن خودم نخواستم.یعنی دوستام میگفتن تو خلی ...

خدا کنه دوست پسرم شوهرم بشه😔😔😔

خدا کنه دوست پسرم شوهرم بشه😔😔😔

از الان باش صحبت كن خداكنه بشه چيه

بايد بدوني قصدش چيه

چند وقته باهميد؟ 

قصد ازدواج نداره اصلا وقتتو حروم نكن

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش