2777
2789
عنوان

رزق و روزی

909 بازدید | 9 پست

دوستان همسرم خیلی زحمت کش  و تلاشگره ولی به اون صورت پول زیادی در نمیاره 

دعا یا ذکری هست که پول زیادی به دستش برسه؟

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

سوره واقعه شنیدم خوب 

خودمم چند شب دارم میخونم

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر نماز از ته دلت از خدا بخواه ...هرچی بخوای بهت میده

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

سوره قدر ۳۶۰ مرتبه برای ادای قرض

سوره واقعه هر شب

سوره ذاریات

ایات دو و سه سوره طلاق

ذکر استغفار امام صادق دو ماه

ده مرتبه سوره قدر بعد نماز صبح

بیداری بین الطلوعین

نماز اول وقت

نماز شب

پرداخت صدقه و خمس مال هم برکت میده

عزیزم ی ذکری رو ی عزیزی ک یادم نیست تو همین نی نی سایت گفتن باورت نمیشه ازش معجزه ها دیدم .رزق روزیاد میکنه حتما امتحان کنید.گفتن ۱۴ مرتبه ذکر الوهاب بعد از هر نماز.وقتی نمازت تمام شد بدون هیچ حرفی برو سجده و ۱۴ بار بگو الوهاب واقعا معجزه میکنه😍

خدایا...آشوبم آرامشم تویی...❤ الان دیگه پنج گل😍
عزیزم ی ذکری رو ی عزیزی ک یادم نیست تو همین نی نی سایت گفتن باورت نمیشه ازش معجزه ها دیدم .رزق روزیا ...

راستی اینم بگم وقتی تو سجده هستی و میخوای ذکر و بگی کف دست چپت روبه آسمان باشه یعنی پشت دستت رو زمین

عزیزم ی ذکری رو ی عزیزی ک یادم نیست تو همین نی نی سایت گفتن باورت نمیشه ازش معجزه ها دیدم .رزق روزیا ...

خودتون میخونید 

واقعا جواب میده؟

یا وهاب میگید یا اَل وهاب؟

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
خودتون میخونید  واقعا جواب میده؟ یا وهاب میگید یا اَل وهاب؟

آره عزیزم ذکر الوهاب هست ب همون روش ک گفتم و واقعا تاثیر داره