2777
2789
عنوان

کابل برق

632 بازدید | 8 پست

کابل برق با عایق لاستیکی نخستین بار در سال ۱۸۹۷ جهت قدرت برق با ولتاز ۱۱۰۰۰مورد استفاده قرار گرفت . به چند رشته سیم که در کنار هم به صورت به هم بافته شده و یا بسته شده قرار داده می‌شوند،کابل برق یا شاه سیم می‌گویند. برای مشاهده لیست قیمت کابل برق به سایت زیتون کابل مراجعه کنید.

کابل برق هادی الکتریکی است که از آن برای انتقال جریان برق استفاده می شود.این کابل در سیم کشی ساختمان های اداری و مسکونی برای انتقال جریان برق مورد استفاده قرار می گیرد. کابل برق قابلیت انعطاف و خم شدگی را دارد . کابل برق انواع مختلفی دارد که هر کدام ویژگی ها و مزایای مربوط به خود را دارند و برای مصارف خاصی از آن ها استفاده می شود.

این سیم‌ها همچنین ممکن است به هم تابیده باشند. سیم‌هایی که کابل برق را تشکیل می‌دهند معمولاً یک روکش محافظ دارند. از کابل برق معمولا برای توزیع برق فشار ضعیف استفاده می‌شود. البته از برخی انواع کابل برق مخصوص نیز برای انتقال انرژی برق فشار قوی استفاده می‌شود.

مطلب خوبی درباره کابل برق گذاشتید.

هدف کابل کواکسیال انتقال سیگنال های الکتریکی از یک دستگاه ، جز component یا سیستم به سیستم دیگر است. کابل های کواکس به دلیل ساخت سنگین کاملاً قابل تشخیص هستند.

بعلاوه ، این امر آنها را به یکی از بادوام ترین انواع کابلهای مورد استفاده در عملیات انتقال فرکانس رادیویی تبدیل می کند. نام "کواکسیال" از محور مشترک دو هادی کابل گرفته شده است.

🌸فالله خير حافظا و هو ارحم الراحمين🌸👶🏻+👦🏻=❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام وقت همگی بخیر دوستان من به تازگی دیزاین و روشنایی منزلم رو تغییر دادم و از محصولات آریا الکتریک استفاده کردم میخواستم اینجا تجربه ام رو به اشتراک بزارم تا دوستایی که تمایل دارن با هزینه مناسب تغییرات چشمگیری رو تو زیبایی خونه اشون اعمال کنن هم از محصولات این فروشگاه استفاده کنن https://arya-electric.com/