2777
2789
عنوان

خود چس کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیمه سازه؛ یه عالمه پله داریم نرده ندارن برا یه حامله واقعا خطرناکه؛ گچ نشده پنجره هم نداره

شما غصه راه پله رو نخور

كسي هم بياد خونه تون نميگه مريم چرا راه پلش ناقصه

ميگن( اسم پدر شوهرت) وضع راه پله شو ببين

درکت میکنم شوهرم که چندروز پیش میگفت من بچه ی این خونواده نیستم ینی اگه شباهت نداشت منم باورم میشد

واقعا مادرشوهر منم جمعه با هر دوتا بچه هاش رفته روستاشون خوش گذرانی به خبر به شوهر من ندادن چطوری دلشون اومده نمی‌دونم. آخه مگه این بچه شون نیس

كاش اول خونه رو تا خدي تكميل ميكردين بعد حامله ميشدي چون ادم ميدونه بعد از زايمان فك و فاميل و دوست ...

داخل خونه کامله قسمت مشترک با اونا که به امید اونا بودیم کامل نیست

واقعا مادرشوهر منم جمعه با هر دوتا بچه هاش رفته روستاشون خوش گذرانی به خبر به شوهر من ندادن چطوری دل ...

منکه پوستم کلفت شده

تو هم بیخیال باش

حالا واسه من جالبتره

جاریم همینکه دیده من باردارم حامله شد.یه سالم نشده بود که رفتن خونشون

قهرم هستیم

🍁
دقت کنی تو بیشتر تاپیکا میگن برای جاریم فلان کارو کرد فلان چیزو داد

دقیقا چرا به اون میرسن به تو نمیرسن یا حسادت داریزفک میکنی به اون جاری بیشتر میرسن یا اون از تو بهتره که بیشتر بهش میزسن وگرنه چه تفاوتی داره هردو عروس هستین

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
دقیقا چرا به اون میرسن به تو نمیرسن یا حسادت داریزفک میکنی به اون جاری بیشتر میرسن یا اون از تو بهتر ...

ایشون سلیطه هست ازش مثل .... میترسن با چشم خودم دیدم. چرا این یک نکته رو نمی بینی؟؟

دقیقا چرا به اون میرسن به تو نمیرسن یا حسادت داریزفک میکنی به اون جاری بیشتر میرسن یا اون از تو بهتر ...

در بعضی موارد هم اون یکی آب زیر کاه و زیر آب زن هست؛ جاری من به کلمه حرف تو دلش نمی‌مونه و یه ذره سختی به جون نمی خره برای همین از روز اول همه پذیرفتن باید همه چی رو براش فراهم کنن اما من با خیلی کمبودها کنار اومدم عادت کردن