دقیقا سوال منم هست اما چون میدونم اینجا جوابش پیدا نمیشه نپرسیدم
کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :) اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
پس چیکار کنیم؟ کاش یه محافل علمی هم بود که در این موارد حرف میزدیم و از نظرات و تجربه های هم استفاده ...
واقعا ای کاش اما ادمای موفق یه سری کتابای خوبم نوشتن که ما میتونیم بخونیمش من چند تا کتاب و ی دفتر برنامه ریزی گرفتم خوبی دفترش اینع که تمام کارا رو مینویسیم و میفهمیم چقد کار هس برای چه روزایی همچنین لیست خرید و کارای ضروری هم داره کتابم یکیش فکر کنم کمک کننده باشه هنوز اینو نخوندم حالا عکساشو میزارم
کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :) اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست
آره آره بزار مشکل من اینکه نمیتونم به برنامه ریزیم مقید باشم انگیزه دارم برنامه میریزم ولی کم میارم
نمیدونم مشکل از سایته یا گوشی من ولی عکس نمیاد لینکشونو میزارم
کالای کتاب عادت های اتمی اثر جیمز کلیر انتشارات آتیسا
https://www.digikala.com/product/dkp-3250480
کالای دفتر برنامه ریزی کد 05
https://www.digikala.com/product/dkp-3040318
آره آره بزار مشکل من اینکه نمیتونم به برنامه ریزیم مقید باشم انگیزه دارم برنامه میریزم ولی کم میارم
اره دقیقا برنامه ریزی خودش چیز خاصی نیست ولی پای بند بودن بهش و انجام دادنش سخته
یکی از این کتاب « تختخوابت را مرتب کن» (چیز های کوچکی که میتواند زندگی ات راتغیر دهد ) خوندنش ۳۰/۴۰ دیقه وقت میگیره ولی بنظرم خیلی تاثیر داشت مثلا من فهمیدم همین که هر دفعه تصمیم میگیرم و جا میزنم شاید بخاطر اینه که من عادت نکردم به همه کارامو انجام بدم همیشه اسون گرفتم و از زیرش رد شدم وقتی هنوز نمیتونم اتاقمو منظم نگه دارم چطور توقع دارم توی روز به همه کارام با برنامه برسم حالا اگر فرصت کردم این عادت های اتمی هم یکمشو میخونم بهت میگم چجوریه
سلام عزیزم راستش من خیلی خیلی شیطون بودم ولی یادمه کنکور که داشتم خیلی ببخشید خر زدم رتبه عالی هم آوردم هدفمو دوست داشتم و دیگه مانعی نمیدیدم کلا تایادمه در همه موارد مثه کار و عشق ... همین بودم یه چیزی میخواستم به سمتش خیز میرفتم نمیشد راههای دیگه امتحان میکردم همیشه هم علاقه داشتم تنهایی کاری کنم نه اینکه دنباله پایه بگردم البته اینم بگم خیلی هم صبور بودم چون شرایط زندگیم بخاطر بیماری فردی در خانه مجبور میشدم سرعتم رو گاهی کم کنم یا مدتی دست بکشم ولی باز اوکی میشد ادامه میدادم راهمو ' مسایل اقتصادی هم خب هر چیزی نمیخرم وقتی لازم دارم فقط! پس اندازمو طلا ظریف و سکه پارسیان میکنم بعدا میزنم زخمی بابت رخت و لباس هم تا مهمونی نشه و لازم نباشه نمیخرم. پول دوا دکتر رو تا بشه سنتی کار میکنم
ببین ادما خیلی باهم فرق میکنن اول سعی کن خودتو بشناسی نسخه ای که برای یکی جواب داده شاید برای ما جواب نده ما باید تکنیک ها و نکاتشو یاد بگیریم با توجه به شخصیت خودمون انجامش بدیم ، چیزی که. ضرر نداره کتابه ، نوشتن اهداف کارا ، یسری ادمای موفق میان برای کسب درآمد از یوتیوب ویدیو های مفید اپلود میکنن اگر حوصله داشتی اونجام یه سرچی بکن
سلام عزیزم راستش من خیلی خیلی شیطون بودم ولی یادمه کنکور که داشتم خیلی ببخشید خر زدم رتبه عالی هم آو ...
من امسال دکتری قبول شدم اما به خاطر پایان نامم که نتونستم دفاع کنم نتونستم برم مصاحبه اگه خدا بخواد میخوام امسال دکتری رتبه خوب بیارم تازه رزومه هم جمع میکنم و یه مشکلاتی هم مثل مشکلی که گفتید توی خونه منم هست هدفم بالاست اما گاهی نمیتونم پایبند باشم و میلغزم کارام خوب جلو نمیره
در ضمن پست های دیروزت رو خوندم عالی بود فقط یه نکته میخواستم بگم اینکه همیشه خیلی برام جالب بوده که خدا توی سوره جن فرموده کسی از علم غیب خبر نداره جز رسولی که بپسنده یعنی میخواد بگه حواستون باشه خیلی ها فکر میکنن و خواهند کرد که جنیان علم غیب میدونن