2777
2789
نه فداتشم اول جنابت بخدا جدی میگم مسخرم نکنید ها من وسواسم دارم ولی خب اول باید جنابت بعد حیض من سوم ...

عزیزم خودت داری میگی وسواس داری 

این بیشتر گناه داره به خدا اون آب داره حروم میشه 

عالم های بزرگ‌ما با یک لیوان آب غسل میکردن بد سه بار غسل واسه دوتا نیتتت آخخخه؟؟؟

عزیزم اصلللا لازم‌نیست حتما به زبون بیاری  همین که به نیت اون دوتا غسل رفتی داخل حموم کفایت می ...

والا باید قبل زیر اب رفتن بگی نیت کنی کامل،، عزیزم اشتباهی راهنمایی نکنید

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فداتشم اول جنابت بخدا جدی میگم مسخرم نکنید ها من وسواسم دارم ولی خب اول باید جنابت بعد حیض من سوم ...

وای تو منی یامن تو😂😂😂😂

من یبار یه غسل به دوتانیت میکنم

بعدباز جدا جدا غسل میکنم

بازم حس میکنم درست نیست😑

تازه هی میگم من به غسل اعتقادندارم غسل رو اون زمان گذاشتن چون مردم کثیف بودن مجبوربشن موقع نمازواینا تمیزبیان ولی باز.......

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دوستانی که میگن یک غسل برای دو تا نیت درسته  آیا باید هنگام به زبون آوردن نیت اسم دو تا غسل رو ...

نه عزیزم همین که بدونی واسه چی داری غسل میکنی میشه نیت

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
وای واااااقعاااا؟؟؟؟؟ مثلا من شده رفتم حمام غسل یادم رفته ولی بخاطر غسل رفته بودم (گیجم نیستم😐)بعد ...

نه در اون حد دیگه 😄😄.اساتید احکام اینجوری میگن تو داری غسل میکنی اگه همون لحظه ازت بپرسن داری چیکار میکنی بدونی که داری غسل حیض یا .... میکنی یعنی نیت .لازم نیست جمله نیت رو به زبون بیاری

**اللهم عجل لولیک الفرج**
والا باید قبل زیر اب رفتن بگی نیت کنی کامل،، عزیزم اشتباهی راهنمایی نکنید

میتونید برید از۲۰۲۰ راهنمای احکام زنگ بزنید بپرسید من مادرم استاد احکامن تو حوزه همین الان از خودشون پرسیدم

واسه اطمینان کامل یه سرچ کوچیک کنید تو اینترنت اقلا

میشه حدیثش بیاری؟؟

پیدا کردم میفرستم 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
میتونید برید از۲۰۲۰ راهنمای احکام زنگ بزنید بپرسید من مادرم استاد احکامن تو حوزه همین الان از خودشون ...

عزیزم شما وقتی یادت میره غسل کنی ترتیب رعایت نمیکنی  ترتیب هم از موارد غسل هست به مادرتون هم بگید

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خیلی غصه میخورم خیلی دارم اذیت میشم خیییلی

خب عزیزم چرا انقدر سخت میگیری باور کن خدا خودش راضی نیست انقدر هم داری به خودت سخت میگیری هم اون آب داره حروم میشه

حرف منو باور نداری اقلا یه سرچ تو اینترنت بزن

احکام غسلو بخون 

نه در اون حد دیگه 😄😄.اساتید احکام اینجوری میگن تو داری غسل میکنی اگه همون لحظه ازت بپرسن داری چیکا ...

ای بابا😂😂😂😂😂😂

حالا همسرمن میگه همین که بری حمام قبوله😐😂😂😂🤦‍♀️مرجع تقلیدیه واسه خودش😂😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛