2777
2789

عزیزم اگه هر دو رو باهم نیت کنی یه غسل کفایت میکنه

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها جواب منو بدید لطفااااا من نیت دوم رو وسطش کردم یادم اومد 

برای شما احتمالاقبول نیس

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اصلا لازم نیست به زبون بیاری همین که میدونی برای چه کاری رفتی حمام کافیه

**اللهم عجل لولیک الفرج**
وای گیج شدم یکی دیگه گفت اول حیض🤦‍♀️

نه فداتشم اول جنابت بخدا جدی میگم مسخرم نکنید ها من وسواسم دارم ولی خب اول باید جنابت بعد حیض من سومین بارم جنابت میکنم برا خیال راحتی خودم😅😅

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
منم اینکارو میکردم الان میگن نمیشه دوتانیت😯

درسته عزیزم طبق احادیث درسته 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚
عزیزم اول و دوم نداره، نیت کن و به غسل انجام بده تموم

منم اینکارو میکردم دیدم نوشته اشتباهه گفتم اصلاحش کنم🤦‍♀️😂پس درسته

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نخیر خانوم یه غسل برای چندتا نیت هم کافیه

بله این درسته.وحتی فک کنم نیت غسل جنابت واسه غسل حبضم کفایت کنه

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

عزیزم اصلللا لازم‌نیست حتما به زبون بیاری 

همین که به نیت اون دوتا غسل رفتی داخل حموم کفایت میکنه مثل اینکه روزه که میگیری همین که واسه سحر بیدار میشی کافیه نمیخاد حتما به زبون بیاری که میخای روزه بگیری واسه مطمئن شدنت زنگ بزن ۲۰۲۰ احکام شرعی جواب میدن ولی من مطمئنم که درسته غسلت

اصلا لازم نیست به زبون بیاری همین که میدونی برای چه کاری رفتی حمام کافیه

وای واااااقعاااا؟؟؟؟؟

مثلا من شده رفتم حمام غسل یادم رفته ولی بخاطر غسل رفته بودم (گیجم نیستم😐)بعد یعنی عیبی نداره؟

طبق احادیث و روایات یک غسل برای تمام موارد درست هست 

میشه حدیثش بیاری؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد