2777
2789
عنوان

گوشی سامسونگa10s

101 بازدید | 9 پست

الان یه ماهه خرید شوهرم تا الان همچیزش خوب بود چند روزیه میزنم تو شارژ میزنه در حال شارژ ولی شارژ نمیشه یا کند شارژ میشه کیا این مدل گوشی دارن اینجور شده تا حالا گوشیتون چیکار کنم؟؟؟

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
شاید شارژر خودش نیست چون ولتاژش کمه

هست شارژر فابریکش چند روز پیش گمش کرده بودم پیدا نمیشد یه شارژر دیگه زدم از اونموقع اینجور شده خیلی ناراحتم...

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من a30 دلرم وری ازی این میسوزم چرا a۱۰sک ارزون تره باید شبیه a30باشه ؟ یا a20sشبیه a70باشه؟؟؟ درصورتی ک خیلی ارزون تره

بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨
من a30 دلرم وری ازی این میسوزم چرا a۱۰sک ارزون تره باید شبیه a30باشه ؟ یا a20sشبیه a70باشه؟؟؟ درصورت ...

گروه اس گرون ترن حالا اس خالی خیلی گرونه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
هست شارژر فابریکش چند روز پیش گمش کرده بودم پیدا نمیشد یه شارژر دیگه زدم از اونموقع اینجور شده خیلی ...

ببین اگه با تبدیل بزنی سریع شارژ میشه بالای گوشیتم میزنه شارژ سریع ولی اگه نداشته باشه میزنه شارژ کابلی که خیییلی طول میکشه من با تبدیل ۳۰ دقه ای شارژ میکنم شایدم زود تر ولی با کابلی ۱ ساعته

بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨
من a30 دلرم وری ازی این میسوزم چرا a۱۰sک ارزون تره باید شبیه a30باشه ؟ یا a20sشبیه a70باشه؟؟؟ درصورت ...

بخاطر اینکه سامسونگ بهمون یاد بده نظر دیگران برامون مهم نباشه😉😉😉😉😉😉.

مال من a30,,,,مال شوهرم a20دقیییقا یکیه ولی کیفیت و حافظه گوشی من خیییلی بهتره

خدایاشکرت
هست شارژر فابریکش چند روز پیش گمش کرده بودم پیدا نمیشد یه شارژر دیگه زدم از اونموقع اینجور شده خیلی ...

گوشیتو ببر گوشی فروش بگو شارژر اینو میخوام چون ممکنه شارژری بده که ولتاژش کم باشه گوشیت حالا حالاها شارژ نشه ممکنه شارژی هم بده که ولتاژش خیلی زیاد باشه اون موقع باطریه گوشیت خراب میشه

پس بهتر مدل گوشیت بگی شارژر بده

گروه اس گرون ترن حالا اس خالی خیلی گرونه

😪من دلم داره واسه ایفون ۱۲ میرههه

بخاطر اینکه سامسونگ بهمون یاد بده نظر دیگران برامون مهم نباشه😉😉😉😉😉😉. مال من a30,,,,مال شوهرم ...

خب واسه تو مدلش بالاتره